Olasz tömeg nyomta el a magyar pókerest

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 19. 16:16
Válság, milyen válság? A pókerélet az öreg kontinensen fittyet hány a nehéz gazdasági helyzetre és rekordgyanús tömeg érkezett az EPT (Európai Pókersorozat) ötödik szezonjának utolsó előtti állomására San Remóba, az 5,000 eurós NL Hold'em főversenyre. Már a nyitóforduló első selejtezőnapján majdnem annyian indultak, mint amennyire az egész versenyen számítottak a szervezők és vasárnap is hasonló érdeklődés várható. Az egyetlen szombaton asztalhoz ülő magyar pókeres, Benkő Tibor nem érte meg a második fordulót, ahova eddig 222-en jutottak be.


Addig, míg az Egyesült Államokban a pókerversenyeken alaposan megcsappant érdeklődéstől hangos a sajtó, addig Európában hónapról hónapra rekordok dőlnek meg, amint az EPT bejárja a kontinenst.

 

A napokban San Remóban állomásozik a népszerű bajnokság, ahova a szervezők 800 főben szabták meg a játékoslimitet. Ugyanakkor a versenyzők csak érkeztek és érkeztek, a helyzet pedig odáig fajult, hogy jelenleg már 1,200 ember részvételére számítanak. 

 

Az elképesztő érdeklődés már nem mondható el a magyarok részéről, akik valószínűleg a jövő héten kezdődő EPT Monte Carlóra tartalékolják erejüket. Egyedül az online selejtezőből bejutó Benkő Tibor ült asztalhoz, egészen pontosan a 19-eshez.

 

Honfitársunk szerepléséről nagyon keveset tudunk, gyakorlatilag csak annyit, hogy nem szerepel a napot túlélő 222 nevet tartalmazó listán, azaz kiesett.

 

A sztárok közül hamar búcsúzott a friss EPT-bajnok exmodell, Sandra Naujoks, a korábban WSOPE-t nyerő ifjú hölgy, Annette Obrestad és a 2004-es világbajnok Greg Raymer. Túlélte az első erőpróbát a lengyel és orosz profi, Marcin Horecki illetve Alex Kravcsenko.

EPT SAN REMO, FŐVERSENY, 5,000 EURÓS NL HOLD'EM,
ZSETONÁLLÁS, AZ 1/A VERSENYNAP UTÁN:
1. Dragan Galic Horvátország 107,800
2. Govert Metaal Hollandia 78,800
3. Nyikolaj Loszev Oroszország 76,000
4. Jose Valero Spanyolország 75,900
5. Asa Smith Egyesült Királyság 74,700
6. Constant Rijkanberg Hollandia 74,400
7. Andrea Nunes Olaszország 69,600
- Benkő Tibor Magyarország kiesett

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu