KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EPT_MONTE_CARLO_GRAND_FINAL"
Így végezték ki Traply Pétert Monacóban 2009. június 2. 18:44 A HÉT LEOSZTÁSA, 4. RÉSZ. A SportHirado.hu sorozata, ahol minden héten egy különleges pókerpartit tálalunk, csak ínyenceknek! Több százmillió forintot és az első magyar EPT-trófeát tette kockára Traply Péter múlthét vasárnapi akciójával, amikor minden idők legdrágább európai pókertornáján, az Európai Pókersorozat Monte Carló-i döntőjében korán all-in ment A-K-val. Az esélyesnek tartott magyarral éppen a versenyt vezető Dag Martin Mikkelsen csapott össze, aki hosszas vívódás után Q-Q-val (hölgyekkel) fogadott el. Kíváncsi a leosztás végkimenetelére? Tekintse meg videón a fájdalmas pillanatokat!
 
200 milliót kaszált a szőke pókerbálvány 2009. május 4. 19:15 A nem mindennapi adottságokkal rendelkező amerikai szépség, Vanessa Rousso nyerte az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carlo királykategóriás versenyét, a 25 ezer eurós nevezési díjú NL Hold'em-tornát vasárnap. A szponzorált profi bankszámlájára 720 ezer euró (200 millió forint) vándorol, miután a döntőben olyan ászokat győzött le, mint a litván Antanas Guoga (Tony G) illetve a német Florian Langmann. A viadalon szerencsét próbált a magyar Demján Sándor és Bartha András is, de jóval a fizetős helyek előtt búcsúztak.
 
Dámák törték össze Traply pókerálmát 2009. május 3. 14:41 Drámai körülmények között igen hamar ért véget a kaland Traply Péter számára az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carló-i 10,000 eurós főversenyének döntőjében. A magyar a torna addigi legnagyobb partiját vívta, egy hívás-visszaemelés után mondott all-int A-K-val, amelyet az első helyen álló dán Dag Martin Mikkelsen fogadott el Q-Q-val (hölgyekkel). A kétesélyes partiban nem érkezett segítség a magyarnak, így a nyolcadik helyen esett ki, 170 ezer eurót vitt, de ebben sokkal, de sokkal több volt. Hiába a helyes játék, a szerencse elpártolt tőle, ilyen a póker!
 
A döntős Traply az országért pókerezik 2009. május 3. 08:34 Elérkezett a nap, amire Traply Péter egy éve várt. A 2008-as kiírásban vezető, de a 26. helyen kieső fiatal játékos bejutott az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carlo 10,000 eurós főversenyének döntőjébe. A 935 induló közül harmadik helyen lépett tovább a nyolcfős fináléba minden idők legdrágább európai versenyén, így esélye van a magyar pókertörténet első EPT-trófeájának illetve legnagyobb pénzdíjának elhódítására. Kis túlzással olyan ez, mintha a labdarúgó-válogatott az Eb-fináléra készülne. Bélabácsi már nemcsak magáért, hanem Magyarországért is pókerezik.
 
Csodapóker: Bélabácsi a 3. helyen döntős 2009. május 2. 22:40 VIDEÓKKAL. Taktikus játékkal a harmadik helyen bejutott az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carló-i 10,000 eurós NL Hold'em főverseny vasárnapi döntőjébe Traply Péter. A 22 esztendős magyar játékos rosszul kezdett a negyedik fordulóban, elvesztette pénze harmadát, de egy szerencsés A-T vs A-Q parti megnyerésével majdnem duplázott és két óra alatt egymillióról négymillióra növelte zsetonjai számát. Innentől higgadt, passzív de agresszív pókerrel rukkolt elő, emeléseire rendre dobáltak az ellenfelek, így 4,365 millió zsetonnal minden esélye megvan Kaló Dénes tavalyi második helye után az első magyar EPT-győzelemre!
 
Miért rettegett pókeres Traply Péter? 2009. május 2. 09:33 Traply Pétert a legtöbben az online póker magyar királyaként ismerik. Pénteken viszont az öreg kontinens történetének legdrágább élő pókerversenyén, a 9,35 millió euró (2,7 milliárd forint) összdíjazású EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carlo 10,000 eurós NL Hold'em főversenyének legjobb 31 játékosa közé verekedte magát és szombaton már a döntőért száll harcba. A negyedik fordulót a hatodik helyről váró, élete sikere kapujában álló 22 esztendős profiról sokat lehetett hallani az utóbbi években, de tudják valójában kiről van szó? Ismerkedjenek meg közelebbről Bélabácsival!
 
Bravúr: Traply a döntőért pókerezhet 2009. május 2. 00:17 Folytatódik Traply Péter csodás szereplése Monte Carlóban! A 22 esztendős játékos háromszorosára növelte egyébként sem csekély zsetonmennyiségét az EPT (Európai Pókersorozat) 10,000 eurós NL Hold'em nagydöntőjének harmadik fordulójában. A délutáni órákban jobbnál jobb lapok tökéletes megjátszásával a vezetést is birtokolta, de 1,449 millió zsetonnal végül a hatodikként lépett a negyedik körbe. Minden idők legdrágább európai pókertornáján 31-en maradtak versenyben a 662 millió forintos fődíjért. A másik két magyar, Rácz Csaba és Lehoczky Iván a fizetős helyek előtt esett ki.
 
Még három magyar kaszálhat 662 milliót 2009. május 1. 11:11 Minden várakozást felülmúlva őrületes mennyiségű játékos nevezett az EPT (Európai Pókersorozat) hagyományos záróviadalára, a Monte Carló-i 10,000 eurós NL Hold'em főversenyre. A hivatalos adatok szerint 935 játékos próbált szerencsét, ezzel pontosan 9,35 millió eurós (2,7 milliárd forintos) nyereményalapot generáltak, így minden idők legdrágább európai pókertornájáról beszélünk. Még három magyarnak, Traply Péternek, Lehocky Ivánnak és Rácz Csabának van esélye lottónyereménnyel felérő 2,3 millió eurós (662 millió forintos) fődíj begyűjtésére.
 
A magyar pókerkölyök parádés csütörtökje 2009. május 1. 08:28 Szenzációsan szerepel Traply Péter az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carló-i 10,000 eurós NL Hold'em főversenyén. A 22 éves magyar az ötödik helyre verekedte magát hatalmas mennyiségű 534 ezer zsetonjával a csütörtöki második forduló után, amikor a 935 nevező közül már csak 138-an maradtak versenyben. Nehéz helyzetből állt talpra Lehoczky Iván, de reménykedhet még Rácz Csaba is átlag körüli pénzével. Nem ismétli meg tavalyi második helyét Kaló Dénes és búcsúzott Markovits Ádám.
 
Ötcsillagos magyar pókergála Monacóban 2009. április 30. 11:29 Remek mérleggel zárták a magyarok szerdán az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carló-i 10,000 eurós NL Hold'em nagydöntőjének második selejtezőnapját. A harcba szálló honfitársaink közül hárman, Rácz Csaba, Markovits Ádám és Lehocky Iván is továbbjutott a csütörtöki második fordulóba, csatlakozva a korábban helyüket biztosító Kaló Déneshez és Traply Péterhez. A kezdő 935 játékosból már csak 527-en reménykednek, de nincs köztük a búcsúzó Orosz János.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu