Így végezték ki Traply Pétert Monacóban

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 2. 18:44
A HÉT LEOSZTÁSA, 4. RÉSZ. A SportHirado.hu sorozata, ahol minden héten egy különleges pókerpartit tálalunk, csak ínyenceknek! Több százmillió forintot és az első magyar EPT-trófeát tette kockára Traply Péter múlthét vasárnapi akciójával, amikor minden idők legdrágább európai pókertornáján, az Európai Pókersorozat Monte Carló-i döntőjében korán all-in ment A-K-val. Az esélyesnek tartott magyarral éppen a versenyt vezető Dag Martin Mikkelsen csapott össze, aki hosszas vívódás után Q-Q-val (hölgyekkel) fogadott el. Kíváncsi a leosztás végkimenetelére? Tekintse meg videón a fájdalmas pillanatokat!


Traply Péter egy kőkemény online profikat és ismert sztárokat nélkülöző fináléban joggal ülhetett le a győzelem reményében május harmadikán. A döntő első órájában gyakorlatilag nem avatkozott játékba, mikor hirtelen a verseny két nagy stackjére tolta rá valamennyi zsetonját.

 

Előbb Matt Woodward emelt 275 ezerig, utána Mikkelsen vissza 650 ezerig, mikor Bélabácsi 4,5 millióval all-in ment. Az amerikai, ha nem is azonnal de megvált lapjaitól, de a dán egyre csak vívódott, ami jó előjelnek tűnt a magyar számára, mert riválisa egy K-K-t vagy A-A-t tartva nem agyalt volna ennyire hosszadalmasan.

 

Aztán négy perccel később elhangzik: „I call!" Bélabácsi kicsit elsápad, Mikkelsen Q-Q-t (!) mutat és megkönnyebbül, mivel nem a két előbb említett lappal áll szemben. Kétesélyes parti, bárki nyerhet, de Traplynak egy ász vagy egy király mindenképpen kellett.

 

Hiába a flop 8-5-2, turn: T, river: 6c. Ezzel Traply a győzelem kapuja, a trófea és több százmillió forint helyett a nyolcadik lett, 60 millió forint friss tulajdonosa.

1. rész. Traply akciózik, Mikkelsen gondolkozik (forrás: PokerStars)

$$fhvideo:105174$$

 2. rész. Mikkelsen váratlanul megad, borítanak... (forrás: PokerStars)

$$fhvideo:105183$$

3. rész. Érkeznek a nyílt lapok, Bélabácsi búcsúzik (forrás: PokerStars)

$$fhvideo:105169$$ 

A SOROZAT KORÁBBI RÉSZEI:

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu