KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "A_HET_LEOSZTASA"
Így végezték ki Traply Pétert Monacóban 2009. június 2. 18:44 A HÉT LEOSZTÁSA, 4. RÉSZ. A SportHirado.hu sorozata, ahol minden héten egy különleges pókerpartit tálalunk, csak ínyenceknek! Több százmillió forintot és az első magyar EPT-trófeát tette kockára Traply Péter múlthét vasárnapi akciójával, amikor minden idők legdrágább európai pókertornáján, az Európai Pókersorozat Monte Carló-i döntőjében korán all-in ment A-K-val. Az esélyesnek tartott magyarral éppen a versenyt vezető Dag Martin Mikkelsen csapott össze, aki hosszas vívódás után Q-Q-val (hölgyekkel) fogadott el. Kíváncsi a leosztás végkimenetelére? Tekintse meg videón a fájdalmas pillanatokat!
 
Videón a magyar hölgy és agyonvert ászai 2009. május 17. 07:18 A HÉT LEOSZTÁSA. A SportHirado.hu új sorozata, ahol minden héten egy érdekes pókerpartit tálalunk, csak ínyenceknek! A második epizódban egy friss összecsapással jelentkezünk, amely csütörtökön az EPT (Európai Pókersorozat) San Remó-i 5,000 eurós NL Hold'em főversenyén történt. A lapütközés érdekessége, hogy a vesztes oldalon a magyar Jerney Katalin áll, akinek ászait verte le a belga Pierre Neuville fullra fejlődő kilenceseivel.
 
Őrület: ászok, királyok és dámák ellen 2009. május 10. 08:22 A HÉT LEOSZTÁSA. A SportHirado.hu sorozata, ahol minden héten egy érdekes pókerpartit tálalunk, csak ínyenceknek! Osztott ászok, királyok ellen? Megesik. De kézbe kapott ászok királyok, dámák, hetesek és ötösök ellen? Az már felettébb unikum. Az egyik televíziós műsorban az osztó hölgy mágikus kezei egészen elképesztő lapütközést teremtett. Az asztalnál „elszabadult a pokol", többen nyugtázták sunyi mosollyal: „nálam van a nyerő lap", hívást követett emelés egészen addig, míg nem középre kerültek a zsetonok. Hogyan zárult a parti? Felettébb izgalmasan!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu