KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EPT_BUDAPEST"
Kirakták Budapestet a póker topligájából 2009. október 8. 07:39 Immár biztos az, amit néhány hónapja sejteni lehetett, nem tér vissza a póker legnívósabb sorozata, az EPT (European Poker Tour) Budapestre a 2009/10-es szezonban. A magyar helyszín helyett négy új állomás került a rendkívül sikeres és a legjobb profikat felvonultató bajnokság hatodik szezonjának programjába, amelynek különös módon szivárgott ki teljes műsora.
 
Nem lesz EPT-pókerverseny Budapesten?! 2009. június 15. 15:30 Nyilvánosságra hozták az öreg kontinens első számú pókerbajnoksága, az EPT (European Poker Tour) friss, 2009-2010-es versenynaptárának őszi programját, ahol nem szerepel az előző évben megrendezett október végi budapesti állomás. Már biztos, két új ország kapcsolódik be a versenysorozat hatodik szezonjába, Portugália és Oroszország.
 
Ez a magyar póker örömünnepe volt 2009. március 12. 21:54 Elégedettségéről adott hangot a napokban zárult második kiemelkedő magyar földön rendezett nemzetközi pókertornáról, az Unibet Openről Kovács Jenő versenyigazgató. A SportHirado.hu-nak adott interjújában elmondta, mint mindig, most is akadtak kisebb problémák, a játék színvonalára azonban aligha lehetett panasz. Meglepte a honi játékosok erőn felüli szereplése, véleménye szerint a párbajban Tóth Csaba kicsit eltaktikázta magát. Hozzátette, egyelőre még nem kezdődtek el a tárgyalások a legfontosabb bajnokság, az EPT (Európai Pókersorozat) budapesti állomásával kapcsolatban.
 
Ki lett 2008 legjobb magyar pókerese? 2008. december 22. 19:36 Egy újabb történelmi évet zárt a magyar pókerélet 2008-ban. Európában és az Egyesült Államokban is maradandót alkottak játékosaink, Budapest pedig világversenynek adott otthon. A SportHirado.hu összegyűjtötte az év tíz legnagyobb pillanatát az élő versenyeken elért helyezésektől az online sikereken át egészen a magyar bajnokságig. Kiváncsiak voltunk az Önök véleményére is. Olvasóinknál nem Kaló Dénes vitte a pálmát, hanem egy másik klasszis, akivel készített interjúnkat a cikk alján található linkre kattintva érhetik el!
 
Tóth Zoltán fél éve nem látott bravúrja 2008. november 2. 14:37 Az első helyről kezdte a döntő asztalt végül a hetedik helyen zárt, ennek ellenére is a magyar pókeréletben április óta nem látott bravúrt hajtott végre Tóth Zoltán szombaton a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest fináléjában. A sztárokkal teletűzdelt mezőnyben legjobb magyarként szerepelt és 78 ezer euróval gazdagodott. A tornát a brit William Fry nyerte, aki 596 ezer euróval térhetett haza.
 
Tóth Zoltánnal kezdődik a szombati döntő 2008. november 1. 12:16 Magyar versenyzővel kezdődik a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest utolsó napja, vagyis a döntő asztal. Összesen nyolc játékos jutott be a szombaton, 13 órakor kezdődő fináléba, köztük a hódmezővásárhelyi illetőségű Tóth Zoltán is, nem kevesebb, mint 1,059 ezer zsetonnal.
 
Andrejkovics bánta a magyar összecsapást 2008. október 31. 15:44 Alig egy órával a harmadik nap rajtja után a négy talpon magyar játékos közül ketten, Saskőy Szabolcs és Andrejkovics Milán máris búcsúzott a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapesttől. Előbbi a 41., utóbbi a 39. helyen zárt. Délután négy órakor Tolnai Tibor is kiesett, ezzel a 22. lett 10,340 euróval gazdagodott, ezzel már csak Tóth Zoltán tartja a hazai reményeket.
 
Négyen maradtak a pénteki sorakozóra 2008. október 31. 09:57 Kedden 73-an voltak, csütörtök estére már csak négyen maradtak. Ez a magyar mérleg a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulója után. A legutóbbi játéknapot hazai szempontból Tóth Zoltán zárta a legjobban, aki a kilencedik helyen lépett tovább, de Andrejkovics Milán, Saskőy Szabolcs és Tolnai Tibor is folytathatja a 42 fősre szűkült mezőnyben a csatát a döntő asztalért. Kaló Dénes, Annette Obrestad, Luca Pagano és Kara Scott számára azonban végetért a küzdelem.
 
Magyar csillaghullás a nyitófordulóban 2008. október 30. 16:43 Tóth Zoltán és Andrejkovics Milán a közvetlen élmezőnyben zárt, emellett további 19 magyar játékos, köztük Kaló Dénes is beverekedte magát a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulójába. A telházat jelentő 532 induló közül (ebből 73 magyar) alig 182-an maradtak életben, a legjobban az olasz Mauro Corsetti zárt, aki 136 ezer zsetont gyűjtött össze.
 
Rekordot döntött a 73 magyar versenyző 2008. október 29. 19:43 A PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest Open a várakozásoknak megfelelően korábban soha nem látott magyar játékost, 73 versenyzőt vonzott. Ezzel az olaszok mögött a legnagyobb csoportot képviseli a rendező ország.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu