Nem lesz EPT-pókerverseny Budapesten?!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 15. 15:30
Nyilvánosságra hozták az öreg kontinens első számú pókerbajnoksága, az EPT (European Poker Tour) friss, 2009-2010-es versenynaptárának őszi programját, ahol nem szerepel az előző évben megrendezett október végi budapesti állomás. Már biztos, két új ország kapcsolódik be a versenysorozat hatodik szezonjába, Portugália és Oroszország.


Nem szolgál túl jó előjelekkel az EPT hatodik szezonjának hétfőn kiadott friss versenynaptára. A főszervező furcsa módon egyelőre csak az őszi programot hozta nyilvánosságra, ahol két új viadal is helyet kapott, de a 2008-ban október végén rendezett budapesti állomás nem.

A robbanásszerűen fejlődő, játékosok ezreit megmozgató rangos bajnokság komoly változásokon esik át a következő idényben.

A szokásos szeptemberi barcelonai nyitány helyett Moszkvában még augusztus végén elkezdődik az európai pókerszezon, majd a spanyol város és a szokások szerint London következik. A brit fővárosban a nagy érdeklődésre való tekintettel új kaszinóba költözik a verseny, így már egy ezer fős torna megrendezésére is lehetőség nyílik.

Ezután az októberi végi időpontot a tavaly 532 játékost vonzó magyar állomás helyett az alig 217-et megmozgató varsói helyszín szerepel. Ezt követően jön egy másik vadonatúj ország, Portugália, majd Prága. A 2009-es évet szokás szerint a legnépszerűbb és egyben legnagyobb torna, a PCA (PokerStars Caribbean Adventure) a Bahama-szigeteken.

Ezek után két lehetőség képzelhető el, vagy tavasszal, vagy egyáltalán nem kap helyet a magyar EPT-torna, amellyel kapcsolatban számos kritika jelent meg. Ezt korábban a jelenleg a Las Vegas-i vb-n szereplő Traply Péter is állította, de a 2008-as verseny igazgatója, ovács Jenő is elismerte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

►Bélabácsi leírta, a kaszinó kitiltotta

►Kovács Jenő: Az EPT visszatérne

EPT, 6. SZEZON, ŐSZI PROGRAM:
augusztus 17-23. Oroszország, Moszkva 5,000 eurós NL Hold'em
szeptember 4-7. Spanyolország, Barcelona 8,000 eurós NL Hold'em
október 1-7. Anglia, London 6,000 eurós NL Hold'em
október 20-25. Lengyelország, Varsó 4,000 eurós NL Hold'em
november 17-22. Portugália, Vilamoura 5,000 eurós NL Hold'em
december 1-6. Csehország, Prága 5,000 eurós NL Hold'em
január ??? Bahamák, Nassau 8,000 dolláros NL Hold'em

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu