KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KWAYSSER_VALDEMAR_AKOS"
Magyar pókervilágbajnokot ünnepel Vegas 2010. június 23. 13:07 Közép-európai idő szerint szerda 13 óra előtt néhány perccel Kwaysser Valdemár Ákos megnyerte a póker-világbajnokság (WSOP) 38. versenyszámát, a 10 ezer dollár nevezési díjú Pot-Limit Holdem számot Las Vegasban, ezzel Traply Péter és Gelencsér Péter után a harmadik magyar világbajnoki címet szerezte meg. A 26 esztendős budapesti játékos 268 tagú bombaerős mezőnyt utasított maga mögé, így 617 214 dollárt (141 millió forintot) kaszált.
 
Pénzeső a magyar póker álomhétvégéjén 2010. február 9. 08:11 Kijelenthető, minden idők legjobb hétvégéjét zárta vasárnap az internetes magyar pókerközösség, amely számtalan kisebb értékű eredmény mellett hét olyan összeggel járó sikert ért el, amelyből általában hetente egy ha összejön. Az ismert arcok közül a világbajnok Traply Péter tett ki magáért,a legnagyobbat Czuczor Márton (noirduck) nyerte, egészen pontosan 48 257 dollárt (9,7 millió forintot).
 
Magyar pókeröröm a bahamai szupertornán 2010. január 6. 22:31 Videóval! Az egzotikus Bahama-szigeteken kezdetét vette az esztendő egyik legnagyobb pókertornája, a PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em főversenye, ahol az első napon mindjárt két magyar jutott tovább. Kwaysser Valdemár Ákos és Zakhar Péter egyike volt a 668 indulóból életben maradó 386 főnek. Az utóbbi hetekben az internetes versenyeken szép összegeket nyerő Botond Balázs búcsúzott.
 
Pénzben fürdenek magyarjaink Vegasban 2009. június 4. 16:14 Lehet, hogy kétszer annyi magyar versenyzik az idei WSOP-n (póker-világbajnokságon), mint egy évvel korábban, de akkor is figyelemreméltó, mennyire jól szerepelnek honfitársaink a 40. kiírásban, csak az elmúlt két napban öt újabb fizetős helyet zsebeltek be. Kwaysser Valdemár Ákos, Tóth Richárd és Turmezey Péter az 1,500 dolláros NL Hold'emen ért pénzbe, Cserháti Zsolt pedig a 2,500 dolláros hatkezes NL Hold'emben részesül a nyereményből. Vicces pillanatokat okozott két legenda, akik elektromos kerekesszékükkel versenyeztek a vb helyszínén, a Rio Casinóban 40 ezer dollárért!
 
Póker, 40. WSOP: A magyar dicsőségtabló 2009. június 3. 23:42 Kíváncsi, hogyan szerepelnek a magyar játékosok a 40. WSOP-n (póker-világbajnokságon)? Akkor jó helyen jár, a SportHirado.hu naponta frissülő listájából mindent megtudhat kártyásaink Las Vegas-i ténykedéséről. Melyik tornán értek el kiemelkedő eredményt, végeztek fizetős helyen, mekkora mezőnyben kellett helytállniuk és hogyan jutottak el odáig. A torna korai szakaszában máris nyolc pénzes helyezést jegyezhettünk fel, a legnagyobb sikert eddig Tóth Richárd 12. helye jelenti.
 
Las Vegas: döntő kapujában Tóth Richárd! 2009. május 31. 13:52 Fantasztikusan szerepelt a második fordulóban, így a döntő asztal közelébe verekedte magát Tóth Richárd a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 3. versenyszámában, az 1,500 dolláros Omaha Alacsony/Magas nyolcas határral szabályrendszerű versenyen Las Vegasban. Az ismert honi játékos a hatodik helyen jutott tovább, legalább 7,869, de akár 263,135 dollárt és az első magyar WSOP-karkötőt is begyűjtheti a vasárnapi zárónapon. Minden idők legnagyobb mellékversenye kezdődött szombaton, ahol hatezer (!) versenyző szerepel, köztük számos honfitársunk.
 
Magyar pókerünnep készülődik Vegasban 2009. május 26. 22:55 Ha a magyarok áttörésének évét keressük a póker-világbajnokság (WSOP - World Series of Poker) történetében, akkor érdemes a 2009-es esztendőt megjelölni. Nyugodtan kijelenthetjük, soha nem látott számban indulnak Las Vegasba honfitársaink, hogy belekóstoljanak a legnagyobb kártyás rendezvény negyvenedik kiírásába. Hogy a több tízezer (!) játékos között maréknyinak tűnő néhány tízfős magyar alakulat hogyan boldogul, arról csak a szerdán rajtoló, de egészen július közepéig tartó bajnokság végén derül fény. Remélhetőleg megtörik a jég és végre megkaparintjuk az 57 verseny valamelyikén az első honi – a győztesnek járó – WSOP-karkötőt.
 
Pókerdívának áll Béres Alexandra 2009. március 16. 19:01 Hogy mi köze van egymáshoz Béres Alexandrának, Kaló Dénesnek és Sváby Andrásnak? Annyi biztos, hogy valamennyien szerepelnek az egyik kereskedelmi csatornán szombaton késő este induló Unibet Pókermilliomosban. A pókerprofikat, celebeket és sportolókat felvonultató műsor a minőségi játékot párosíthatja jó hangulattal, így lényegesen nagyobb sikereket érhet el, mint a sokak által kritizált Pokerstars.hu, amelyet mindössze a második adás után faképnél hagyott a humorista, Nacsa Olivér.
 
A Bahamákon alakíthat a magyar légió 2008. december 29. 18:20 Népes magyar csapat utazik az Európai Pókersorozat (EPT) soron következő állomására a Bahama-szigeteken rendezendő PokerStars Caribbean Adventure tornájára január elején. Előzetes tudni lehet Markovits Ádám, Tóth Richárd, Kaló Dénes, Kwaysser Valdemár Ákos, Scheili Richárd és Lendvai Tamás indulásáról az év egyik fénypontjának számító viadalon.
 
Ki lett 2008 legjobb magyar pókerese? 2008. december 22. 19:36 Egy újabb történelmi évet zárt a magyar pókerélet 2008-ban. Európában és az Egyesült Államokban is maradandót alkottak játékosaink, Budapest pedig világversenynek adott otthon. A SportHirado.hu összegyűjtötte az év tíz legnagyobb pillanatát az élő versenyeken elért helyezésektől az online sikereken át egészen a magyar bajnokságig. Kiváncsiak voltunk az Önök véleményére is. Olvasóinknál nem Kaló Dénes vitte a pálmát, hanem egy másik klasszis, akivel készített interjúnkat a cikk alján található linkre kattintva érhetik el!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu