A Bahamákon alakíthat a magyar légió

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 29. 18:20
Népes magyar csapat utazik az Európai Pókersorozat (EPT) soron következő állomására a Bahama-szigeteken rendezendő PokerStars Caribbean Adventure tornájára január elején. Előzetes tudni lehet Markovits Ádám, Tóth Richárd, Kaló Dénes, Kwaysser Valdemár Ákos, Scheili Richárd és Lendvai Tamás indulásáról az év egyik fénypontjának számító viadalon.


Az idei esztendő EPT-sikerei után január ötödikétől ismét bizonyíthatnak az egyre magasabbra ívelő hazai pókerjátékosok. Ezúttal kisebb kitérőt tesz Európa legnagyobb versenysorozata, hiszen a Florida partjainál található Bahama-szigeteken folytatódik a csata a hírnévért és újabb méretes nyereményért.

 

Az előző szezonban az PokerStars Caribbean Adventure tornán láthattuk a legnagyobb érdeklődést EPT-versenyen, 1136-an neveztek a főversenyre, idén még nagyobb tömegben indulnak a játékosok a tengerentúlra.

 

Örvendetes hír, hogy az hazánk legjobb versenyzői is kiharcolták indulásukat különböző selejtezőkön, így asztalhoz ül a korábbi kétszeres EPT-második Kaló Dénes illetve az utóbbi években egy sor kiváló eredményt neve mellett tudó Tóth Richárd is.

 

Az előző évben jelentős sikert arató Kwaysser Valdemár Ákos és Markovits Ádám is szerepel a 8,000 euró nevezési díjú tornán, amelyet az előző esztendőben a félelmetes francia, Bertrand Grospellier nyert meg, kereken kétmillió dollárral gazdagodva.

 

Szinte biztosra vehető Scheili Richárd és Lendvai Tamás játéka is, így népes magyar csapatért szoríthatunk január elején. A versenyről és honfitársaink szerepléséről részletesen beszámolunk.

 

A LEGUTÓBBI DÖNTŐ UTOLSÓ PILLANATAI, BERTRAND GROSPELLIER MEGKORONÁZÁSA

 

 


 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu