KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "POKERSTARS_CARIBBEAN_ADVENTURE"
Demján Sándor: 320 pókermillió? Semmi! 2011. január 9. 13:37 A szerencsétlen hatodik helyet szerezte meg Demján Sándor a világ legdrágább pókertornáján, a 100 ezer dollár (21 millió forint) nevezési díjú PCA Super High Rolleren szombaton éjjel, ezzel a lehetséges első helyért járó 320 millió forintnak megfelelő dollárt helyett üres kézzel volt kénytelen távozni.
 
Demján döntős a legdrágább pókertornán 2011. január 8. 17:22 Alig 38-an engedhették meg maguknak, hogy a Bahama-szigeteken elinduljanak a világ legdrágább pókertornáján, a 100 ezer dolláros (21 millió forintos) PCA Super High Rolleren, köztük egy magyar kártyás. Nem három világbajnokunk egyike (Traply Péter, Kwaysser Valdemár Ákos, Gelencsér Péter), nem két további hivatásos játékosunk (Tóth Richárd, Kaló Dénes), hanem a hasonló luxustornákra specializálódott üzletember, Demján Sándor. Úgy tűnik megérte.
 
Luxuspóker: ahol 20 millió csak a beugró 2010. október 13. 16:11 Minden idők második legdrágább versenyét rendezik meg januárban a Bahama-szigeteken, ahol az év egyik legnagyobb pókerfesztiválja keretében indulhatnak a legtehetősebb zsugások a 100 ezer(!) dolláros (20 millió forintos) nevezési díjú elittornán.
 
Magyarok a karibi pókermilliók kapujában 2010. január 9. 13:59 Hatalmas bravúr kapujában áll Tóth Richárd illetve Lendvai Tamás, akik a harmadik akadályt is sikerrel vették a Las Vegason kívül valaha rendezett legnagyobb pókertornán, a Bahama-szigeteken 1529 fő részvételével zajló PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em főversenyén. A magyar páros bőven pénzbe ért, és egyike annak a mindössze 62 játékosnak, aki asztalhoz ülhet a negyedik fordulóban szombaton, amikor a tét a legjobb 24 közé kerülés lesz.
 
„Odalett" Bélabácsi a Bahamákon 2010. január 8. 19:23 Videóval! A harmadik forduló jelentette a végállomást a Bélabácsi becenévre hallgató Traply Péter számára a Bahama-szigeteken zajló PokerStars Caribbean Adventure (PCA) elnevezésű szuperversenytől. Az első magyar pókervilágbajnok búcsúja ellenére négy honfitársunk talpon maradt, a legrangosabb sorozatokat rendszeresen járó Lendvai Tamás illetve Markovits Ádám, a WSOP-második, WPT-bajnok, EPT-harmadik Tóth Richárd és Zakhar Péter.
 
Bekezdett Bélabácsi a pókerparadicsomban 2010. január 7. 20:07 Videóval! Sikerült a továbbjutás a Bélabácsi becenévre hallgató Traply Péter számára a világbajnokságon (WSOP-n) kívül rendezett legnagyobb pókertornán, a Bahama-szigeteki PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em-torna második selejtezőnapján.
 
Magyar pókeröröm a bahamai szupertornán 2010. január 6. 22:31 Videóval! Az egzotikus Bahama-szigeteken kezdetét vette az esztendő egyik legnagyobb pókertornája, a PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em főversenye, ahol az első napon mindjárt két magyar jutott tovább. Kwaysser Valdemár Ákos és Zakhar Péter egyike volt a 668 indulóból életben maradó 386 főnek. Az utóbbi hetekben az internetes versenyeken szép összegeket nyerő Botond Balázs búcsúzott.
 
Bélabácsi, Tóth Ricsi: irány a Bahamák! 2009. december 14. 20:51 Szokás szerint nagyüzem volt vasárnap az online pókertermek versenyasztalain, ahol ezúttal is több magyar siker született, de két értékes eredmény külön említést érdemel. Internetes selejtezőből kvalifikálta magát az év egyik fénypontjának számító, januárban a Bahama-szigeteken rendezendő PCA (PokerStars Caribbean Adventure) 10 ezer dolláros NL Hold'em főversenyére Traply Péter és Tóth Richárd.
 
Ez az év legborzasztóbb pókerpartija! 2009. október 29. 07:46 A HÉT LEOSZTÁSA. Videókkal! Valószínűleg a világ legszerencsétlenebb pókeresének érezhette magát januárban Alexandre Gomes. A brazil elképesztő körülmények között a negyedik helyen távozott a 12,7 millió(!) dollár (2,3 milliárd forint) összdíjazású PokerStars Caribbean Adventure (PCA) elnevezésű, az év egyik fénypontjának számító versenyről, amikor leverték ász párját. A német Benny Spindler szerény K-J-val lépett játékba, de talán maga a 23 esztendős profi sem hitt a szemének, amikor meglátta a floppot. Az amerikai GSN csatorna néhány hete tűzte adásba a döntőt, nézzék meg mi történt!
 
Milliókat ért a kanadai hős 33 dollárja 2009. január 11. 17:45 A kanadai Poorya Nazari győzelmével zárult a korábban Budapestre is ellátogató Európai Pókersorozat (EPT) egyik legjelentősebb állomása, a Bahama-szigeteken rendezett PokerStars Caribbean Adventure (PCA) főversenye. A 22 éves játékos egy 33 dolláros online selejtezőből jutott el a versenyre, ahonnan 1346 ellenfelét legyőzve 3 millió dollárral távozhatott.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu