Leigazolják a póker „Cris Ronaldóját"?

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 20. 07:39
Videókkal! A labdarúgó átigazolási szezon kezdetére még egy darabig várni kell, ám a póker világában hamarosan létrejöhet az év üzlete. A félelmetes képességekkel megáldott, alig 23 éves Tom Dwan, – aki hírneve és játéka alapján nyugodtan megkaphatná a póker „Cristiano Ronaldója címet" – egyre valószínűbb, hogy az egyik vezető online oldal szponzorált játékosa lesz.


A „durrrr" becenévre hallgató Tom Dwan tornákon alig-alig szerepel, ám a készpénzes asztaloknál szinte verhetetlen. Több százezer dolláros téten játszik online és a tv-kamerák előtt élőben, mintegy fél évvel ezelőtt pedig „Durrrr Challenge" néven az egész pókervilágot kihívta egy kőkemény párbajra.

Felajánlotta, hogy ha valaki kiáll ellene egy 50 ezer(!) leosztáson át tartó egy az egy elleni küzdelemre és legyőzi, akkor 1,5 millió dollárt utal át a nyertes számlájára. Azóta Patrik Antoniusszal a küldetés felét már teljesítették is...

A szemtelenül fiatal amerikai hatalmas piaci értékkel bír, nevét szinte minden pókeres ismeri, megannyi feltörekvő játékos példaképe. Ezért meglepő, hogy a manapság divatos trendekkel ellentétben egy terem sem tudta még szerződtetni, úgy tűnik ezidáig.

Az elmúlt hetekben két forrásból érkeztek gyanús hírek, miszerint a vezető magastétes internetes oldal, – ahol Dwan több százezer leosztást pókerezett már – közel áll az üzlet tető alá hozásához.

Phil Ivey állítólagos bejegyzése és üzenete  

Az egyik különös információt a napjaink legnagyobb sztárjának tartott Phil Ivey az egyik népszerű közösségi oldalon tett állítólagos bejegyzése jelenti: „Először a Team Iveytól hallhatjátok, rövidesen bejelentik Tom „durrrr" Dwan leigazolását. További részletek hamarosan..."

Érdekes nyilatkozatot tett Howard Lederer, az ügyben érdekelt cég társalapítója is, mégpedig az Inside Deal elnevezésű tv-műsorban: „Semmi nem áll annak útjában, hogy leigazoljuk Dwant, csak mindkét félnek el kell szánni magát a döntésre – mondta Lederer, majd így folytatta. – Természetesen egy kivételesen tehetséges játékos, sokak számára egy valódi példakép. Nagyon jó lenne, ha a mi oldalunkat képviselné."

DWAN 920 EZER DOLLÁROS REKORDMÉRETŰ PARTIT JÁTSZIK

EGY ŐRÜLT BLÖFF

$$fhvideo:159925$$

EGY 400 EZER DOLLÁROS KASSZA

$$fhvideo:159926$$

Címkék: pókertom_dwan
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu