KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JÁSZBERÉNYI VASAS"
Újra rossz játék, de FTC-győzelem 2009. április 5. 17:15 A Ferencváros gyenge játékkal, de győzött a Jászberény ellen az NB II-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Az egyetlen gólt Márkus Tibor szerezte, akinek ez volt az első bajnokija az FTC-ben, és csak Paul Shaw korai sérülése miatt kapott csereként lehetőséget.
 
A Debrecen a végén egyenlített Berényben 2008. október 25. 17:22 Egy egyes döntetlen született a Jászberény és a DVSC-DEAC mérkőzésén a labdarúgó NB II 12. fordulójában, a Keleti csoportban. A 84. percig a hazaiak álltak győzelemre, ám a Debrecen nyomása végül góllá érett, így Kondás Elemér együttese a Bőcs és a Ferencváros mögött őrzi a harmadik helyet a tabellán.
 
Továbbra is jól szerepel otthon a Bakta 2008. október 18. 16:06 Bosszankodhattak azok a hazai nézők, akik néhány perc késéssel érkeztek a Baktalórántháza – Jászberény labdarúgó NB II-es bajnoki mérkőzésre, mivel a hazaiak kilenc perc elteltével máris kétgólos előnyre tettek szert, ezen a mindkét csapat számára kulcsfontosságú mérkőzésen. A végeredmény 4-2 lett a hazaiak javára.
 
Újabb menekülési kényszer a győzelembe 2008. október 18. 10:09 Szombaton A Baktalórántháza és a Jászberény is egyértelműen a három pont begyűjtéséért lép pályára, közhely, de mindkét együttesnek "menekülnie" kell a győzelembe. Amennyiben a hazaiak nyernek, úgy ismét elszakadnak egy kissé a kiesőzónától, ellenkező esetben kritikusra fordulhat a helyzetük, akárcsak a Jászberényé.
 
Labdarúgó NB II: gólnélküli döntetlen Jászberényben 2008. október 12. 17:08 Nem bírt egymással a Jászberény és a Kazincbarcika a labdarúgó NB II keleti csoportjának tizedik fordulójában. A hazaiak ugyan többet támadtak, ám Németh Gyula és Hevesi-Tóth is hatalmas helyzetben rontott.
 
A Bőcs esélyesként várja a rangadót 2008. szeptember 28. 11:51 A labdarúgó NB II Keleti csoportjának élén álló Bőcs KSC csapata az esélyesség terhe alatt lép pályára vasárnap 16 órától hazai pályán a Baktalórántháza ellen. A hazaiak tudják egy esetleges újabb botlás az együttes vezető pozíciójába kerülhet. A vendégek a Tököl elleni meglepő vereségüket feledtetnék a listavezető ellen.
 
Labdarúgó NB II:idegenben nyert a Cegléd a Jászberény ellen 2008. szeptember 27. 18:30 Idegenben győzött 2-1-re a Cegléd együttese a Jászberény ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának nyolcadik fordulójában. Az első félidő meddő fölénye után, a vendégek a második félidőben eldöntötték a mérkőzést és továbbra is harcolnak a dobogóért.
 
A Jászberény elgázolta a váci együttest 2008. szeptember 13. 19:29 4-2-es vereséget szenvedett idegenben A Vác együttese a Jászberény ellen. A mérkőzésen gyönyörű gólokat láthatott a párszáz fős publikum. A vendégek vezetőedzőjét, a mesteredzői címmel büszkélkedhető Verebes Józsefet túlzott reklamálásért a második félidő derekán felküldték a lelátóra.
 
NB II, Keleti csoport: a jászberényiek fellebbeztek a bőcsi óvás 2008. szeptember 5. 11:24 Az MLSZ Versenybizottsága hétfői ülésen helyt adott a Bőcs óvásának és megsemmisítette az NB II Keleti csoportjában az első fordulóban lejátszott Jászberény - Bőcs bajnoki eredményét (1-1). A mérkőzés három pontját 3-0-ás gólkülönbséggel a Bőcs javára írta. A döntés ellen fellebbeztek a jászberényiek.
 
Hevesi-Tóth kiütötte a Szolnokot 2008. augusztus 30. 19:23 A másodosztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában megyei rangadón fogadta a Jászberény a Szolnokot. A hazai Hevesi-Tóth Tamás mesterhármasával, gyakorlatilag egyedül döntötte el a rangadó sorsát, ezzel a győzelmével a Berényiek nyolc év után örülhettek újra három pontnak a vendégek ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu