A Jászberény elgázolta a váci együttest

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 13. 19:29
4-2-es vereséget szenvedett idegenben A Vác együttese a Jászberény ellen. A mérkőzésen gyönyörű gólokat láthatott a párszáz fős publikum. A vendégek vezetőedzőjét, a mesteredzői címmel büszkélkedhető Verebes Józsefet túlzott reklamálásért a második félidő derekán felküldték a lelátóra.


 

 

NB II, KELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ:
JÁSZBERÉNY–VÁC 4-2 (4-1)
Jászberény, 400 néző. Vezette: Szőts (Tóth II V., Pető)
JÁSZBERÉNY: Salva – Gulyás, Bajzik, Viskovic, Murinai – Móczó (Bóti, 46.), Lukácsi, Rebecsák, Hídvégi (Bubori, 60.) - Hamar, Hevesi-Tóth (Németh, 46.). Vezetőedző: Földesi Károly.
VÁC: Horváth G. (Hegedűs Sz., 25.) – Hegedűs Cs., Farkas, Gáspár (Tányéros, 31.), Horváth T. – Margitics, Kövesdi, Vén, Kovács – Kocsis (Hilbsch, 69.), Bánáti. Vezetőedző: Verebes József.
Gólszerzők: Rebecsák (14., 42.), Hídvégi (20.), Móczó (45.) ill. Bánáti (35.), Tányéros (69.)

Hazai szempontból jól kezdődött a mérkőzés, Móczó beadásából már az elején veszélyeztettek a hazaiak. A 14. percben aztán meg is született a jászságiak vezetőgólja: Rebecsák 17 méterről elvégzett szabadrúgása vágódott a léc alá.

A 20 percben ismét pontrúgásból voltak eredményesek a hazaiak, ezúttal Hídvégi 22 méteres szabadrúgása talált utat a hálóba.

A félidő végén felpörögtek az események először Bánáti lőtte ki a hosszú sarkot az ötös sarkáról, majd a 44. percben Rebecsák talált be ismét szabadrúgásból, ezúttal egy védő is beleért a lövésébe, de menteni nem tudott.

Egy minutummal később Móczót ugratták ki a jobbszélen, majd 12 méterről szép gólt szerzett, így már az első félidőben 4-1-es vezetést harcolt ki magának a hazai csapat.

A második félidő váci rohamokkal kezdett, nagyobb akarattal játszottak a vendégek, de a kapura nem jelentettek igazán vesztélyt. Az 57. percben Verebes József egy mozdulatát vélte a bíró túlzott reklamálásnak és felküldte a lelátóra a váciak mesterét. Ennek ellenére a 69. percben egy szöglet után a csereként beálló Tányéros még szépíteni tudott, de ezzel el is lőtték puskaporukat a vendégek.


Az első félidőben lelkesen jól játszó hazaiakj megérdemelten szereztek vezetést, a második játékrszérben, a cserék nem hogy előre, vissza vetették a jászberényieket. A vác nagyobb sebességre kapcsolt ekkor, szépíteni tudott, de több nem volt a csapatban.

EDZŐSZEMMEL:
Földesi Károly: – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a másodikban azonban a játékunk megtorpant, de összességében megérdemelt győzelmet arattunk.
Verebes József: – Egy kapusnyi előnyt adtunk az ellenfélnek, ezért kellett cserélnem korán. A focit mi játszottuk, de több gólt nem tudtunk rúgni. A hazai gólok többsége pontrúgásból született.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu