Labdarúgó NB II: gólnélküli döntetlen Jászberényben

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 17:08
Nem bírt egymással a Jászberény és a Kazincbarcika a labdarúgó NB II keleti csoportjának tizedik fordulójában. A hazaiak ugyan többet támadtak, ám Németh Gyula és Hevesi-Tóth is hatalmas helyzetben rontott.


 

KELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:
JÁSZBERÉNY – KAZINCBARCIKA 0-0
Jászberény, néző, vezette: Gyarmati (Farkas B., Tóth I.)
JÁSZBERÉNY: Szalma – Lukácsi (Mohácsi, 67.), Póti, Majzik, Hidvégi – Gulyás L., Bárkányi, Rebecsák (Bubori, 77.), Hevesi-Tóth – Hamar, Németh (Moczó, 80.). Vezetőedző: Földesi Károly
KAZINCBARCIKA: Botló – Hanász (Romhányi, 40.), Kovács R., Olasz, Sebők – Kerékgyártó (Pintér, 71.), Kovács P., Zimányi, Kerekes – Stevica (Debreczeni, 24.), Binder. Vezetőedző: Koleszár György.
Sárga lap: Németh (48.), Hevesi-Tóth (55.)

 

 

A Jászberény az egész első félidő folyamán végig fölényben játszott, ám hatalmas helyzeteket hagyott ki a hazai csapat. A Kazincbarcika kontrákkal próbálkozott, de kevés veszélyt jelentett a pályaválasztó kapujára.

 

Szünet után Németh Gyula előtt adódott a legnagyobb lehetőség, ám a támadó hiába állt szemben hat méterre a kaputól Botlóval, sikerült a sarok mellett elgurítania a labdát.

 

Ekkor a Kazincbarcika egyenlő ellenfél volt, de a vendég borsodiak sem tudtak betalálni. A 90. percben Hevesi-Tóth eldönthette volna a meccset, ám öt méterről nagy ziccerben kapu mellé lőtt. Maradt a döntetlen.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu