A Debrecen a végén egyenlített Berényben

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 17:22
Egy egyes döntetlen született a Jászberény és a DVSC-DEAC mérkőzésén a labdarúgó NB II 12. fordulójában, a Keleti csoportban. A 84. percig a hazaiak álltak győzelemre, ám a Debrecen nyomása végül góllá érett, így Kondás Elemér együttese a Bőcs és a Ferencváros mögött őrzi a harmadik helyet a tabellán.


LABDARÚGÁS, KELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ:
JÁSZBERÉNY – DVSC-DEAC 1-1 (1-0)
Jászberény, 200 néző. Vezette: Kovács J. Z. (Kovács G., Varga G.).
JÁSZBERÉNY: Szalma – Gulyás, Hevesi-Tóth, Póti, Hídvégi – Móczó, Bárkányi, Rebecsák (Nagy A., 66.), Mohácsi (Murinai, 78.) – Hamar, Bubori (Németh Gy., 72.). Vezetedző: Földesi Károly.
DVSC-DEAC: Verpecz – Nagy Z. (Németh Á., 46.), Kardos, Fodor, Korhut – Bódi (Nagy R., 46.), Spitzmüller, Czanik, Rezes – Szilágyi (Vinicius, 78.), Urbin. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Gólszerzők: Bubori (8.), ill. Nagy R. (84.)
Sárga lap: Czanik (28.), Gulyás (80.)


Jól kezdett a Jászberény, és gyorsan vezetéshez is jutott. A 8. percben szöglet után a védők próbáltak felszabadítani, de a labda csak Bárkányiig jutott. A középpályás 14 méterről lőtt, próbálkozása is levágódott. Bubori volt a legéberebb, és 4 méterről a kilépő kapus mellett a hálóba helyezett (1-0).

A 34. percben Fodor végzett el szabadrúgást, a veszélyes lövést Szalma bravúrral hárította.

A 42. percben Hevesi-Tóth labdájával Hamar lépett ki remekül a védők között, az alapvonal közeléből visszafelé cselezett, visszagurította a labdát Rebecsák elé, aki ziccerben, 12 méterről csúnyán fölé tüzelt.

A szünet után két perccel Fodor jobbról csavart be szabadrúgást, a labda a védők és a csatárok feje mellett elsuhant, majd alig valamivel kerülte el a jobb sarkot.

A 72. percben Bubori remekül cselezte be magát a 16-os vonaláig, ahol szabálytalanul szerelték. A közönség 11-est reklamált, ám a játékvezető nem ítélt semmit. A csatárt le kellett cserélni.

A 84. percben egyenlített a Debrecen. Vinicius lőtt, a brazil labdája a kapufáról Nagy Róbert elé pattant, aki három méterről az üresen maradt kapuba passzolt (1-1).

A Jászberény jó kezdés után rövid időn beelül vezetést szerzett, és előnyét meg is duplázhatta volna már az első félidőben. Miután ez nem sikerült a hazaiaknak, érezhető volt, hogy a végén megbosszulhatja magát az elszalasztott lehetőség.

A fiatal, jó erőkből álló DEAC a szünet után rákapcsolt, és a hajrában végül sikerült megmentenie az egyik pontot.

EDZŐSZEMMEL:
Földesi Károly: – Átszervezett csapatom hősiesen küzdött a nagyon jó erőkből álló Debrecen ellen. Nagyon köszönjük a közönség támogatását.
Kondás Elemér: – A meccs elején gyengén kezdtünk, majd a gól után feljöttünk. A második félidőben is jobban játszottunk. Későn jött az egyenlítés, így a győzelem már nem jött össze.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu