KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KELETI CSOPORT"
A Szolnok feljutott az NB I-be 2010. június 5. 20:29 A Szolnok élvonalbeli tagsága biztossá vált azzal, hogy a közvetlen vetélytárs Vác 3-1-es vereséget szenvedett a Debrecen második csapatától a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 27. fordulójában.
 
Makón kapott ki a bajnok Ferencváros! 2009. június 6. 17:45 Meglepetésre 2-1-re kikapott Makón a Ferencváros a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában. E csúfság legutóbb még a második körben, a Bőcs ellen esett meg az NB I-be feljutott bajnokcsapattal: ez még tavaly augusztus 17-én volt. A Fradi sorsát Maróti Sándor pecsételte meg, aki kétszer is megoldhatatlan feladat elé állította a fővárosiak hátsó alakzatát. Az FTC egyetlen gólját Fülöp Noel szerezte. A 77. percben a makói Gévay Zsoltot kiállította a játékvezető.
 
Fradi-fieszta a lelátóról 2009. június 3. 12:16 Kicsit több emberre számítottam, ettől függetlenül negyedórába telt, míg parkolóhelyet találtam az egyik, a közelben elbújt kis utcácskában. A Ferencváros NB II-es mérkőzésére igyekeztem, mert ahogy anno az első, úgy az utolsó másodosztályú találkozók egyikén is szerettem volna ott lenni.
 
Gyepes Gábor ismét a Fradiban! 2009. május 22. 19:18 Jövő héttől a ferencvárosi csapattal edz Gyepes Gábor - tudatta a 100% Fradival Berki Krisztián.
 
Angliai kiruccanást tart a Ferencváros 2009. május 20. 20:40 A labdarúgó NB I-be feljutott Ferencváros együttese Angliába utazik a nyári felkészülés során - adta hírül az ftc.hu.
 
Vb-selejtezőkön a Ferencváros kapusa! 2009. május 18. 15:59 Újabb megtiszteltetés érte Jan-Michael Williamst, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában bajnok Ferencváros kapusát. A futballistát ugyanis ismét meghívták a trinidadi válogatottba.
 
Senki sem látta a ferencvárosi kivégzést 2009. május 16. 16:43 A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottságának döntése értelmében zárt kapuk mögött kellett lejátszania soron következő mérkőzését a Ferencvárosnak. Az NB II Keleti csoportjának bajnokát azonban ez sem zavarta meg, s könnyed játékkal 5-0-ra legyőzte a Kazincbarcikát. A 26. fordulóban Ferenczi István négyszer, Tóth Bence egyszer volt eredményes.
 
Zárt kapuk mögött játszik a Ferencváros! 2009. május 12. 19:05 A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága megbüntette a labdarúgó NB II Keleti csoportjában bajnok Ferencvárost.
 
Dragóner: Majd elkérem Ferenczi maszkját 2009. április 29. 17:38 A ferencvárosi Dragóner Attila az április 18-i, Vác elleni mérkőzésen szenvedett arccsonttörést és agyrázkódást. Az NB II Keleti csoportjának listavezetője azóta nélkülözi a futballistát, aki köszöni, már sokkal jobban van. Azonban Ferenczi Istvánhoz hasonlóan neki is maszkot kell majd viselnie, amelyet még ebben a szezonban szeretne is felavatni. A zrika persze nem maradhatott el.
 
Az FTC gólparádéval készült az NB I-re 2009. április 26. 18:55 A Ferencváros hol látványosan, hol visszafogottan labdázgatva is 3-0-ra verte az ESMTK-t a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 23. fordulójában. Az FTC-t az sem zökkentette ki ritmusából, hogy a játékvezető Jordan Robertsont az első félidő közepén – talán túlságosan is szigorúan – leküldte a pályáról. A kilencven perc ismét alátámasztotta, igazán fontos mérkőzések legközelebb az NB I rajtján várnak majd a zöld-fehérekre.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu