Gól és lapok nélküli mérkőzés Cegléden

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 16:31
Rendkívül sportszerű mérkőzésen játszott egymással gólnélküli döntetlent a Cegléd és a Szolnok együttese a labdarúgó NB II 12. fordulójában. A találkozó érdekessége, hogy lapok nélkül fejezték be a csapatok az összecsapást.


 

LABDARÚGÓ NB II, KETELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ:
RESTART- CEGLÉDI VSE - SZOLNOKI MÁV-MONDI 0-0
Cegléd, Malomtó szél, 500 néző. Vezette: Varga László (Demeter J., Márkus T.)
CEGLÉD: Sánta – Miklósvári, Buzás, Villányi – Barna, Kenderes (Tóth A. 57.), Szabó, Selei, Ramos (Juhász 90.) – Horváth (Leskó 77.), Medgyesi. Vezetőedző: Soós Imre.
SZOLNOK: Rézsó – Szalai, Antal, Balogh, Kerényi- Zana (Reinhardt 65.), Hegedűs (Freud 75.), Urbán-Szabó, Kiss (Szabó 70.p) - Bozori, Kotula. Vezetőedző: Vágó Attila.

 

A ceglédiek kezdték a játékot, és támadóbban léptek fel a mérkőzés kezdeti szakaszában. Az első tizenöt percben a szolnoki térfélen pattogott a labda, igazi gólhelyzetet azonban nem sikerült kialakítaniuk a hazaiaknak.

A félidő középső szakaszára kiegyenlítettebb lett a játék, küzdöttek a csapatok, de igazi gólhelyzet egyik oldalon sem alakult ki.

A félidő utolsó helyzetét a 40. perc hozta: Sánta kirúgás közben kilépett a labdával, így a 16-os vonaláról szolnoki szabadrúgás következett, de a legurított labdát Antal Gábor a sorfalba lőtte.

A második játékrészt a hazaiak kezdték jobban, a 49. percben Szabó Zoltán szabadrúgását a védők röviden fejelték ki, Villányi tizenöt méterről leadott fejesét a gólvonalról vágták ki a vendégek.

65. percben Ramos húzta meg a bal oldalon, lapos beadására Horváth Dávid érkezett, aki a kapust is kicselezve lőtt közelről, de éles szögből kapura, labdája a gólvonal előtt csorgott át az alapvonalon.

A vendégek is jelezték, hogy a pályán vannak, a középen kitörő Kotula elől a lövés pillanatában mentett becsúszva Buzás.

A 84. percben egy hazai szabadrúgás után gyors vendég kontra következett, melynek végén Bozori közeli lövését hárította bravúrral Sánta.

A második félidőben szinte egykapuzott a hazai csapat, a játék képe alapján két pontot veszítettek a ceglédiek a rendkívül sportszerű összecsapáson.

EDZŐSZEMMEL:
Soós Imre: Szervezetten védekező csapat ellen a helyzetek alapján nyernünk kellett volna.
Vágó Attila: A negyedik mérkőzésen nem kaptunk gólt, ami dicséretes. Támadójátékunkon viszont javítani kell, bár a meccs két legnagyobb helyzetét mi hagytuk ki.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu