KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZOLNOKI_MAV"
Eger-Szolnok párbaj az aranyért 2014. április 25. 19:31 Harmadik egymás elleni összecsapásukon is legyőzte az Eger a Szegedet a rájátszásban, így ebből az elődöntős párból százszázalékos teljesítménnyel a címvédő jutott a döntőbe a férfi vízilabda ob I-ben. A finálét a hevesi gárda a másik ágon a Honvéd felett diadalmaskodó, és ugyancsak 3-0-s összesítéssel továbblépő Szolnoki Dózsával vívja.
 
Tizet lőtt a Paks, alázták a Fradit 2011. szeptember 7. 21:53 Az elmúlt szezonban bajnoki ezüstérmes Paks hazai környezetben 10-1-re kiütötte a másodosztályban érdekelt Szolnok együttesét a labdarúgó Ligakupa csoportküzdelmeinek 2. fordulójában.
 
NB I: győzött, mégis kiesett az MTK 2011. május 14. 20:54 Lezárult egy korszak, 16 év után ismét búcsúzott a labdarúgó NB I-től az MTK, amely szombaton hiába győzött Pápán, a Siófok kecskeméti sikerével behozhatatlan előnyre tett szert a 29. forduló után. Lemondhat a dobogóról a Kaposvár, amely a sereghajtó és biztos kieső Szolnoktól szenvedett kínos vereséget, ráadásul hazai pályán. A Ferencváros vasárnap szinte bebiztosíthatja harmadik helyét a Haladás ellen.
 
Nyert a Fradi, kiesett a Szolnok! 2011. május 7. 16:51 Hiába fejelt két gólt Zsolnai Róbert, a Szolnok 3-2-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól a Tiszaligetben, ezzel három körrel a vége előtt kiesett az NB I-ből. A találkozó és a hazaiak sorsa már a nyitó játékrészben eldőlt, ekkor született ugyanis mind az öt gól. Az első ferencvárosi találat valószínűleg az év végi bakiparádéban is helyet kap majd. A Fradi fontos három pontot szerzett az inkább döntetlenszagú összecsapáson és e pillanatban a második a tabellán.
 
Nb I: megint a hó az úr? - FOTÓ 2011. február 25. 11:40 Az erős havazás miatt a Debrecen, valamint a Szolnok csapata szeretné elhalasztani hétvégi bajnoki mérkőzését a Monicomp Liga 17., első tavaszi fordulójában. A hajdúságiak honlapja arról számolt be, hogy a havazás mellett a nagy hideg is komoly gondot jelent, mivel a pálya talaja balesetveszélyessé, betonkeménnyé vált.
 
"A négyszáz meccs azért elég sok!" 2010. november 8. 15:29 "Volt már pár jubileumi mérkőzésem, de ez a négyszáz azért elég sok!" Széles mosoly kíséretében ezekkel a szavakkal foglalta össze érzéseit Dombi Tibor. A bajnoki címvédő Debrecen élő legendája a Szolnok ellen 4-0-ra megnyert mérkőzésen játszotta négyszázadik bajnokiját a hajdúságiak mezében.
 
A Szolnoknak is négyet rúgott a Siófok 2010. október 2. 14:51 A múlt heti Debrecen ellen aratott kiütéses győzelmet követően ismét négy gólt rúgott a Siófok, amely az újoncrangadón 4-0-ra győzött a Szolnok otthonában. A Balaton-partiak Homma, Lukács, Graszl és Novák góljával sorozatban harmadik sikerüket aratták és feljöttek a tabella hetedik helyére.
 
Győzelemmel kezdett az MTK 2010. július 24. 22:27 Az NB I-ben újonc Szolnok a Budapest Honvéd otthonában, az MTK pedig hazai pályán, a Paks ellen győzött szombaton, a labdarúgó Ligakupa első fordulójában.
 
Leütöttek két szolnoki futballistát 2009. szeptember 28. 18:57 A Szolnoki MÁV FC két futballistáját is megverték ismeretlenek a Békéscsaba otthonában játszott másodosztályú bajnokit követően. Az incidens akkor történt, amikor egy étteremből távoztak a futballisták késő este. Molnár Zoltán agyrázkódást szenvedett, Bardi Gábornak beszakadt a dobhártyája. A rendőrség már nyomoz az ügyben.
 
Török megbolondította a tököli védelmet 2008. november 9. 15:04 Egy félideig állt ellen a Tököl csapata Budapesten a BKV Előre rohamainak a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában. A hazai gárda szinte végig egykapuzott, amely az első félidei góltalanság után végül 4-0-val mosta le ellenfelét. Hasonló arányban győzött öt mérkőzésnyi nyeretlenség után az ESMTK is, a Szolnok pedig továbbra sem nyújtja ugyanazt, mint tavaly - ezúttal az MTK II verte meg őket idegenben 2-1-re.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu