Leütöttek két szolnoki futballistát

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 28. 18:57
A Szolnoki MÁV FC két futballistáját is megverték ismeretlenek a Békéscsaba otthonában játszott másodosztályú bajnokit követően. Az incidens akkor történt, amikor egy étteremből távoztak a futballisták késő este. Molnár Zoltán agyrázkódást szenvedett, Bardi Gábornak beszakadt a dobhártyája. A rendőrség már nyomoz az ügyben.


"Rajtunk kívül senki nem tartózkodott a vendéglátó helyen, így meg sem fordult a fejünkben, hogy bármi bántódásunk történhet — felelte a szoljon.hu érdeklődésére a MÁV FC klubigazgatója, Tóth Dénes. — Mikor véget ért a közvetítés, az ajtó közelében ülő néhány játékosunk elindult kifelé. Még szinte el sem hagyták a helyiséget, mikor egy 9-10 fős társaság beléjük kötött, majd megtámadta őket. Molnár Zoltánt és Bardi Gábort azonnal leütötték, ám mikor észrevették, hogy a csapat többi tagja is közeledik, azonnal elfutottak. Tisztában vagyunk vele, hogy a békéscsabai klubnak semmi köze a történtekhez, huligánok magánakciójáról van, ám akkor se mehetünk el szó nélkül a történtek mellett."

Molnár Zoltánra arccal a porban találtak rá, ömlött a vér a szájából. Agyrázkódást szenvedett, míg Bardi Gábornak beszakadt a dobhártyája.

A Szolnoki MÁV FC feljelentést tett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon. Az orvosi elsősegély-nyújtás után a két sérült játékos a csapattal együtt tért haza.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu