KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BEKESCSABAI_ELORE_FC"
Leütöttek két szolnoki futballistát 2009. szeptember 28. 18:57 A Szolnoki MÁV FC két futballistáját is megverték ismeretlenek a Békéscsaba otthonában játszott másodosztályú bajnokit követően. Az incidens akkor történt, amikor egy étteremből távoztak a futballisták késő este. Molnár Zoltán agyrázkódást szenvedett, Bardi Gábornak beszakadt a dobhártyája. A rendőrség már nyomoz az ügyben.
 
Középpályással erősített az Újpest 2009. szeptember 1. 20:15 Az Újpest kölcsönben megszerezte a Békéscsaba ballábas középpályását, Kovács Dánielt.
 
Balhés FTC-siker a békéscsabai pokolban! 2009. március 24. 21:11 Botrányos presztízscsatát nyert meg a Ferencváros a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 18. fordulójában. A fővárosi zöld-fehérek 1-0-ra diadalmaskodtak Békéscsabán, ám a siker ízét megkeserítették a lelátókon történtek. A hazai és vendégdrukkerek a meccs előtt a stadionon belül csaptak össze, sőt, a rohamrendőröknek a kilencven perc alatt is akadt tennivalójuk bőven. A lefújás előtt az egyik drukker a Fradi kapujába vetette magát...Az FTC ezzel a győzelemmel már hét ponttal vezet a második DVSC-DEAC előtt.
 
Győzött a Bőcs Békéscsabán 2008. november 8. 15:19 Végig magabiztosan, a mérkőzést irányítva szerezték meg az igen fontos három pontot a vendég bőcsiek a Békéscsaba otthonában a labdarúgó NB I keleti csoportjának 14. fordulójában. Külön örömöt jelenthetett Tóth László mesternek, hogy mindhárom góljukat saját nevelésű játékos szerezte.
 
Békéscsaba: hat gól a záró húsz percben 2008. október 25. 16:24 Minden az utolsó húsz percben dőlt el a Békéscsaba–Vecsés találkozón a labdarúgó NB II 12. fordulójában. A 67. perben a végül két gólt is szerző Bernáth góljával az Előre szerzett vezetést, és bár a vendégek rögtön fordítani tudtak, csak pár perc erejéig tartották az előnyt, hiszen a hajráig még három gól is rúgtak a csabaiak, így megérdemelten nyerték az alsóházi rangadót.
 
Békéscsabán tudott nyerni a DVSC-DEAC 2008. október 12. 16:55 A békéscsabaiak szinte még az öltözőben voltak, amikor a hajdúságiak tudtukra adták, hogy a mai napon a három pontot ők viszik haza. Egyértelmű fölényüket a második félidőben egy újabb csabai áramszünet után biztosították be az egy percen belül szerzett két góljukkal, így a mai napon a viharsarkiaknak fejet kellett hajtaniuk keleti szomszédjukkal szemben.
 
Életben tartott baktalórántházi remények 2008. október 5. 16:50 A Baktalórántháza hátrányból fordítva 2-1-re győzött a labdarúgó NB II Keleti csoportjának kilencedik fordulójában a Békéscsaba ellen. A mérkőzés előtt a tabella utolsó előtti helyén álló hazaiak tíz perc alatt válaszoltak Pozsár vezető góljára és otthon tartották a három pontot.
 
Csabán már nem tudott győzni a Barcika 2008. szeptember 27. 18:25 Gyenge színvonal, fáradt játékosok, eseménytelen mérkőzés, a végeredmény sem lehetett más: gólnélküli döntetlen. Röviden, tömören így lehetne jellemezni, amit a gyér számú publikum ma a békéscsabai Kórház utcai stadionban láthatott.
 
A hajrában fordított a Békéscsaba 2008. szeptember 20. 17:21 Az MTK második csapatának gyors góljára gyorsan válaszolt a Békéscsaba a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában, és nyert végül 3-2-re. A második félidőben ugyan sikerült újra vezetést szerezniük Molnár Marcell révén, ám a hajrában a két cserejátékos, Ploczer és Ábel góljával fordítani tudtak a vendégek.
 
Folytatódott a Békéscsaba rossz sorozata 2008. szeptember 13. 18:11 Igen gyenge kapusteljesítményének, illetve elképzelés nélküli játékának köszönhetően a békéscsabai alakulatnak nem sikerült feledtetni a múlt heti zakót a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 6. fordulójában. A szervezettebben játszó Cegléd kihasználta a lehetőséget, és ha egy cseppnyi szerencsével is, de végül 3-2-re nyert és hazavitte mindhárom bajnoki pontot.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu