Csabán már nem tudott győzni a Barcika

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 27. 18:25
Gyenge színvonal, fáradt játékosok, eseménytelen mérkőzés, a végeredmény sem lehetett más: gólnélküli döntetlen. Röviden, tömören így lehetne jellemezni, amit a gyér számú publikum ma a békéscsabai Kórház utcai stadionban láthatott.


LABDARÚGÁS, NB II. KELET CSOPORT, 8. FORDULÓ
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE – KAZINCBARCIKA SC FC KFT. 0-0 (0-0)
Békéscsaba, 300 néző. Vezette: Varga László (Kelemen A., Fehér Gy.)
BÉKÉSCSABA: Schwarcz Á. –Rubus T. (Tóth Kovács T. 69.), Szenti Z., Brlázs G., Horváth T.– Sajben G., Závoda G. (Ábel P., 62.), Borbély B., Ladányi R., Ursz J. (Polczer N., 55.)– Pozsár G.
KAZINCBARCIKA: Botló Á. – Hanász G., Bányai P., Kovács R., Sebők T. – Kerékgyártó T.(Debreceni D. 68.), Kovács P., Olasz D., Kerekes I. (Zimány Á., 63.)– Engi T. (Romhányi T. 75.), Ciprian B.

Újabb nagy feladat vár a Kiss János, Szarvas János kettős által irányított lila-fehérekre, ezúttal hazai környezetben fogadták a középmezőnyhöz tartozó Kazincbarcika együttesét.

 

Az elmúlt héten nagy bravúrt vitt véghez a Békéscsaba 1912 Előre SE, amikor idegenben legyőzte a korosztályos válogatottak sorát felvonultató MTK II. együttesét. Persze, a vendégek is kiváló önbizalommal érkezhettek a Viharsarokba, a Magyar Kupában elbúcsúztatták az élvonalbeli Vasast.

 

Természetesen fő cél most is a pont, pontok begyűjtése volt a hazaiaknak, de ez az első félidei játékból enyhén szólva sem derült ki. Sőt, olyan esemény nem is történt, ami említésre méltó lenne. A középpályán folyó alacsony színvonalú játékot mindennek lehetett nevezni csak nem éppen a másodosztályú mérkőzésnek…

 

A mérkőzés képét még a cserék sem tudták megváltoztatni, hiába jött be mindkét oldalról három-három játékos.

 

Az utolsó negyedórába fordulva azután kicsit felizzott a levegő: hazai oldalról egy jobb oldali beadást Pozsár tizenhat méterről – egy kontra végén – kapásból a baloldali kapufára rúgta, a labda azonban a mezőnybe pattant.

 

A két együttes hihetetlen vontatott, fáradt játékára egyetlen egy jelzőt sem lehetett használni, amelyet a nyomdafesték elbírna. Így mindkét együttes örülhetett annak, hogy ilyen teljesítménnyel is gazdagodtak egy-egy ponttal.

 

EDZŐSZEMMEL:
Kiss János: - Küzdelmes mérkőzésen igazságos pontosztozkodás történt.
Koleszár György: - Fáradt volt csapatom a hétközi kupa meccs után. A látottak alapján az egy pontnál nem érdemeltünk többet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu