Győzött a Bőcs Békéscsabán

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 8. 15:19
Végig magabiztosan, a mérkőzést irányítva szerezték meg az igen fontos három pontot a vendég bőcsiek a Békéscsaba otthonában a labdarúgó NB I keleti csoportjának 14. fordulójában. Külön örömöt jelenthetett Tóth László mesternek, hogy mindhárom góljukat saját nevelésű játékos szerezte.


 

LABDARÚGÁS, NB II. KELET CSOPORT, 14. FORDULÓ
BÉKÉSCSABA 1912 FRÜHWALD ELŐRE SE – BŐCS SPORT KFT. 1-3 (1-2)
Békéscsaba, 300 néző. Vezette: Szabó Zs. (Ring Gy., Kispál R.)
BÉKÉSCSABA: Schwarcz Á. –Szenti Z., Tóth Kovács T., Brlázs G., . Rubus T., – Ladányi R., (Okos I. 50.) Ködöböcz Cs.(Borbély B. 60.), Szeverényi P.(Bernáth P. 54.), Ursz J. - Pozsár G., Kovács D.
BŐCS: Hamar Zs. – Molnár Zs., Cséke Gy. Martis F., Kóda R. – Zsarnai R., Irhás I., Lipták L., Vass L. – Ondó J. (Vasas V. 80.), Menougung G. (Gaál G. 73.)
Gólszerző: Ursz (28.) ill. Irhás (24.), Zsarnai (26.), Vasas V. (90+1.)
Sárga lap: Rubus T. (11.), Lipták L. (60.), Martis F. (63.), Ursz J. (76.), Berntáh P. (90+2.).

 

A tabella második helyén álló bőcsiek egyértelműen a győzelem reményében érkeztek a Viharsarokba, a hazaiak azonban mindenképpen szépen szerettek volna búcsúzni az utolsó őszi hazai meccsükön.

Ezzel ellentététben nagyon lagymatagon indult a mérkőzés. Mondhatni az első gólig szinte semmi nem történt, de a 24. percben beindultak a csapatok. Szűk négy perc alatt három gól is született.

Sorrendben: az első gólt nagy védekezési hiba előzte meg, ugyanis Rubus rosszul passzolt visszafelé, amire Irhás csapott le és a jobb összekötő helyéről, 21 méterről Schwarz mellett lőtt a kapuba

Még fel sem ocsúdtak a hazaiak jött a második: a 26. percben Irhás a leshatáron kiugratta Zsarnait, aki a kifutó Schwarz mellett eltolta a labdát, éles szögből így is sikerült a kapuba helyeznie a labdát.

A 28. percben azonban érkezett a szépítő gól, Pozsár indításával Ursz teljesen egyedül ugrott ki a bal oldalon, majd tíz méterről helyezett a kapuba.

A második félidőben nagy nyomást gyakoroltak a hazaiak a vendégkapura, de igazán nagy helyzetbe is csak Pozsár tudott kerülni, amikor is Kovács középre gurítását - a tizenhatosról nagy lendülettel – próbálta átvenni, de a lövés pillanatában elcsúszott és a labda Hamar kapus kezébe pattant.

Az utolsó tíz percben teljesen kinyílt a hazai védelem. Előbb még Ondó ziccerben a kapu mellé gurított, majd a helyette beállt Vasas Viktor már nem tévesztett: a hosszabítás első percében Gaál kiugratását higgadtan helyezte be a kilépő Schwarz mellett a jobb alsó sarkba.


EDZŐSZEMMEL
Kiss János: - A helyzeteit jobban kihasználó vendégcsapat megérdemelten győzött.
Tóth László: - Külön öröm, hogy a három saját nevelésű játékosunk lőtte a gólt a jól játszó békéscsabaiak ellen.



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu