Békéscsabán tudott nyerni a DVSC-DEAC

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 16:55
A békéscsabaiak szinte még az öltözőben voltak, amikor a hajdúságiak tudtukra adták, hogy a mai napon a három pontot ők viszik haza. Egyértelmű fölényüket a második félidőben egy újabb csabai áramszünet után biztosították be az egy percen belül szerzett két góljukkal, így a mai napon a viharsarkiaknak fejet kellett hajtaniuk keleti szomszédjukkal szemben.


LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE-DEBRECENI VSC-DEAC 1-3 (1-1)
Békéscsaba, Kórház utca, 300 néző. V.: Németh Á. (Oláh G., Varga F.).
BÉKÉSCSABA: Schvarcz - Rubus, Szenti, Brlázs, Horváth T. - Sajben, Závoda (Ködöböcz, 81.), Ladányi (Nagy Roland, 68.), Ursz (Bernát, 72.) - Pozsár, Ábel. Vezetőedző: Kiss János.
DVSC: Verpecz - Olág G. (Ludászki, 57.), Kardos, Fodor, Korhut - Nagy Róbert (Bódi, 70.), Czanik, Spiczmüller, Rezes (Ninicius, 81.) - Urbin, Szilágyi. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Gólszerző: Pozsár (26.) ill. Szilágyi (1., 51.), Urbin (50.)
Sárga lap: Korhut (24.), Horváth T. (40.), Szenti (49.), Oláh G. (54.,) Nagy Roland (71.), Sajben (78.).



Már az első percben vezetést szerzett a vendégegyüttes: Rubus röviden gurított haza, Schvarcz hiába futott ki a kapuból, Rezes gyorsabb volt, rá is lőtte a kapura a labdát, ám a csabai portás ezt még kitenyerelte. Szerencsétlenségére az egyedül befutó Szilágyi elé, aki futtából, 10 méterről az üres kapuba helyezte a labdát,

 

A csabaiaknak erre azonban még volt válasza, bár a kapott gól hidegzuhanyként érte őket. A 26. percben Ábel szögletből a rövid sarok elé csavarta a labdát, és Pozsár fejese az egyenlítést jelentette.

 

Az 50. percben Fodor ívelt középre szabadrúgást, a hazaiak elfelejtkeztek Urbinról, ő pedig nyolc méterről a kapuba fejelt. Egy perccel később eldőlt a meccs, Korhut beadását Szilágyi fejelte a kapuba.


A csabaiak meglehetősen enerváltan játszottak, igencsak ritkán jutottak el az ellenfél kapujáig, s akkor jobbára ártamatlannak bizonyultak, nem váletlen, hogy portásuk inkább napozott, semmint dolgozott ezen a kilencven percen.

 

EDZŐSZEMMEL:
Kiss János: - Csapatunk három óriási egyéni hibát vétett, amit gólokkal büntetett az ellenfél. megérdemelten nyert a Debrecen.
Kondás Elemér: - Fegyelmezetten és gólratörően játszottunk, megérdemeltük a három pontot.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu