KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DVSC_DEAC"
Bajnokavatás, Ferenczi-parádé, fieszta! 2009. június 1. 19:59 A Ferencváros labdarúgócsapata először játszhatott szurkolói előtt bajnokként az idényben, s a zöld-fehérek kiszolgálták közönségüket, 3-1-re győztek a DVSC második csapata ellen az NB II Keleti csoportjának 28. fordulójában. Ferenczi István hátrányból fordította meg a meccset duplájával, már 36 gólnál jár a szezonban! "Elefántcsontparti találattal" zárult a csata, Bamba átadását Kamate értékesítette. A mérkőzés előtt a ferencvárosiak nyakába kerültek az aranyérmek, a lefújás után közel ezren ünnepelték a bajnoki címet a stadionban.
 
Labdarúgó NB II, Keleti csoport: magabiztosan győzött a kis Loki 2008. november 16. 15:12 Magabiztos győzelemmel búcsúzott közönségétől, és a harmadik helyen telelhet a DVSC-DEAC, a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 15. fordulójában Az ESMTK ellen Urbin hamar duplázott, majd Rezes biztosította be a hazai sikert.
 
Emberhátrányban is győzni tudott a Loki 2008. november 8. 15:00 A DVSC-DEAC labdarúgócsapata 1-0-s győzelmet aratott Vácon a labdarúgó NB II keleti csoportjának 14. fordulójában. A vendégek győzelmének értékét növeli, hogy szinte a teljes mérkőzés alatt emberhátrányban játszottak, hiszen Németh Ádámot már a nyolcadik percben kiállította a játékvezető. A találkozó egyetlen gólját Szilágyi Péter szerezte.
 
Shaw az élre lőtte a Ferencvárost 2008. november 3. 20:47 A Ferencváros közepesnél is gyengébb játékkal, egy rúgott góllal begyűjtötte a három pontot a DVSC-DEAC otthonában a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában. A hálót Paul Shaw zörgette meg, ami azt jelenti, hogy az FTC a tabella élére ugrott, maga mögé utasítva a korábbi éllovas Bőcsöt.
 
A Debrecen a végén egyenlített Berényben 2008. október 25. 17:22 Egy egyes döntetlen született a Jászberény és a DVSC-DEAC mérkőzésén a labdarúgó NB II 12. fordulójában, a Keleti csoportban. A 84. percig a hazaiak álltak győzelemre, ám a Debrecen nyomása végül góllá érett, így Kondás Elemér együttese a Bőcs és a Ferencváros mögött őrzi a harmadik helyet a tabellán.
 
Meglepetésre kikapott a DVSC-DEAC 2008. október 19. 16:45 Gólokban gazdag találkozón szerezte meg a három pontot Debrecenben a DVSC második számú csapata ellen a BKV Előre a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a 11. fordulóban.. A fővárosi egyesület 4-3-ra győzött idegenben, elsősorban a mesterhármast szerző Csopaki Istvánnak köszönhetően.
 
Békéscsabán tudott nyerni a DVSC-DEAC 2008. október 12. 16:55 A békéscsabaiak szinte még az öltözőben voltak, amikor a hajdúságiak tudtukra adták, hogy a mai napon a három pontot ők viszik haza. Egyértelmű fölényüket a második félidőben egy újabb csabai áramszünet után biztosították be az egy percen belül szerzett két góljukkal, így a mai napon a viharsarkiaknak fejet kellett hajtaniuk keleti szomszédjukkal szemben.
 
Debrecenben odalett a Bőcs veretlensége 2008. október 5. 17:06 Először kapott ki a bajnokságban a forduló előtt még listavezető Bőcs a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. Pedig 90 percig úgy tűnt, hogy legalább egy pontot rabol Debrecenből, és megőrizheti első helyét a Ferencváros előtt. A DVSC-DEAC elleni meccs azonban 93 percig tartott, és a 92-ben Szilágyi Péter a hazai szurkolóknak szerzett örömet.
 
Hat meccsből öt győzelem a DEAC mérlege 2008. szeptember 27. 17:40 Jó iramú találkozón feledtedte a debreceni együttes a nagy csapat tegnapi fiaskóját a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában. A hazaiak végig támadtak a mérkőzés folyamán, a vendégek viszont életveszélyesen és eredményesen kontráztak.
 
Abraham fejese döntött a továbbjutásról 2008. szeptember 24. 17:19 Megharcolt a továbbjutásért Debrecenben a legutóbbi döntős Bp. Honvéd. A meccs egyenlő erők küzdelmét hozta, de Abraham fejese döntött. A vendégek a végén emberhátrányban is megtartották az előnyüket.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu