Meglepetésre kikapott a DVSC-DEAC

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 19. 16:45
Gólokban gazdag találkozón szerezte meg a három pontot Debrecenben a DVSC második számú csapata ellen a BKV Előre a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a 11. fordulóban.. A fővárosi egyesület 4-3-ra győzött idegenben, elsősorban a mesterhármast szerző Csopaki Istvánnak köszönhetően.



LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ:
DVSC-DEAC – BKV ELŐRE SC 3-4 (0-1)
Debrecen, 500 néző. Vezette: Bendik (Papp F., Kulcsár J.)
DVSC-DEAC: Póser – Ludánszki (Máté P. 68.), Kardos, Fodor M., Korhut – Nagy R. (Bódi 73.), Spitzmüller, Czanik, Rezes (Vinicius 79.)– Szilágyi P., Urbin. Vezetőedző: Kondás Elemér.
BKV ELŐRE: Stefán – Molnár A., Hammer (Skita 59.), Török S., Forró – Halgas (Páles 87.), Galántai, Baranyai, Benke – Csopaki, Varga E. (Petruska 90.). Vezetőedző: Gergely Károly .
Gólszerzők: Urbin (52., 85.), Szilágyi P. (53.), illetve Csopaki (16., 64., 11-esből, 74.), Benke (71.)
Sárga lap: Nagy R. (44.), Baranyai (45.), Rezes (54.), Török S. (55.), Skita (88.), Galántai (93.)

 

Alaposan elszámították magukat a debreceniek. Kondás Elemér vezetőedző a klub honlapján előzetesen azt ecsetelte, hogy a fővárosiak minden bizonnyal védekeznek majd Debrecenben. A szakember a várakozását arra alapozta, hogy a BKV Előre eddig négyszer is döntetlent ért el idegenben.

 

Nos, a látogatók nem szeppentek meg a Keleti csoport egyik élcsapatának otthonában és az első 45 percben egyértelműen fölényben futballoztak. Sőt a 16. percben a vezetést is megszerezték: Csopaki 20 méterről mesterien csavart szabadrúgásból a kapuba (0-1).

 

A hazaiak az első gólhelyzetüket az 50. percben alakították ki, amikor is Urbin négy méterről az oldalvonalon túlra lőtte a labdát…

 

Nem sokkal később azonban ugyanő javított, Rezes bal oldali beadásából továbbított közelről a kapu közepébe (1-1). Szinte az újrakezdés után jött az újabb Loki-gól. Ismét Rezes centerezett balról, és ezúttal Szilágyi érkezett pontosan (2-1).

 

Az egy perc alatt bekapott két gól rendszerint megtör egy csapatot, ám a budapesti gárda inkább vérszemet kapott. Előbb Csopaki egyenlített egy jogosan megítélt büntetőből (2-2), majd egy jobb oldali szögletet követően Benke bólintott öt méterről a hálóba (2-3). Azonban még nem volt vége a debreceniek szenvedésének: egy hatalmas védelmi hiba után Csopaki bombázott 10 méterről a léc alá megszerezve saját maga harmadik, csapatának pedig a negyedik gólját (2-4).

 

A DVSC-DEAC a hajrában mindent megpróbált a gólszerzés érdekében. Ebben az időszakban már a középső védő Máté Péter is csatárt játszott, aki féléves kihagyás után a második félidő közepén lépett pályára.

 

Urbin révén még született egy szépítő találat – a támadó hét méterről félfordulatból lőtt jobbal a jobb sarokba –, ám a pontszerzés már nem sikerült a Debrecennek. Kondás Elemér csapata egyébként nagy lehetőséget hagyott ki, ugyanis győzelme esetén megelőzhette volna a második helyen álló Ferencvárost.

 

EDZŐSZEMMEL:
Kondás Elemér: - Eseménydús, gólokban gazdag mérkőzést vívtunk a fővárosiak ellen. Sajnos néhány bekapott gól előtt elemi hibákat vétettünk.
Gergely Károly: - Fordulatos mérkőzésen, úgy érzem, rászolgáltunk a három pontra.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu