Hat meccsből öt győzelem a DEAC mérlege

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 27. 17:40
Jó iramú találkozón feledtedte a debreceni együttes a nagy csapat tegnapi fiaskóját a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában. A hazaiak végig támadtak a mérkőzés folyamán, a vendégek viszont életveszélyesen és eredményesen kontráztak.


LABDARÚGÁS, NB II KELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ:
TÖKÖL – DVSC II-DEAC 1-3 (1-1)
Tököl, 150 néző. Vezette: Király Gergő
TÖKÖL: Beke – Mojzes, Vedres, Kis A., Medgyesi – Csabai (Horváth B., 80.), Vejmola, Kurucsai, Palásti (Csépe, 80.) – Varga L., Gasparik. Vezetőedző: Gyimesi László
DVSC II DEAC: Verpecz – Oláh, Kardos, Fodor, Korhut – Nagy R.(Bódi Á., 72.),Varga J., Huszák, Czanik (Urbin 62.) - Rezes, Szilágyi (Spitzmüller, 83.). Vezetőedző: Kondás Elemé
Gólszerző: Gasparik (28.), illetve Rezes (11-esből, 21., 83.), Ubrin (74.)
Sárga lap: Vedres (21.), Csépe (85.)

 

Jó iramú találkozón feledtette a debreceni együttes a nagy csapat pénteki fiaskóját. A DVSC 3-0-ra kapott ki az NB I-es újonc Kecskemét otthonában. A hazaiak végig támadtak a mérkőzés folyamán, a vendégek viszont életveszélyesen és eredményesen kontráztak.

A 21. percben Huszákot Vedres buktatta a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Rezes értékesítette (0-1).

Hét percig tartott csak a vendégek öröme. Egy hazai szöglet után Gasparik fejelhetett hat méterről Verpecz hálójába (1-1).

A második félidőt sok mezőnyjáték és kevés helyzet jellemezte. Két igazi lehetőség volt, mindkettőből debreceni gól született.

A 62. percben egy kényszerítőt követően Urbin pörgette át Beke felett a labbát (1-2). Majd egy újabb vendégkontrát követően, a 83. percben Urbin tálalt Rezes elé, aki a tizenhatos sarkáról a kapu közepébe lőtt (1-3).


EDZŐSZEMMEL:
Gyimesi László: - A körülményekhez és az előzményekhez képest jól játszottunk és emelt fővel hagyhatjuk el a pályát.
Kondás Elemér: - Egy nagyon eredményes hónapot zártunk ezel az értékes győzelemmel, megkoránazva a szeptember hónapi teljesítményünket. Hat meccsből egyszer kaptunk ki, a Magyar Kupában a Honvédtól.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu