KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TÖKÖL KSK"
Csepelen mészárolta le a Fradi a Tökölt 2009. március 7. 13:00 A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának 16. fordulójában a listavezető Ferencváros Csepelen vendégszerepelt és gázolt át a pályaválasztó, sereghajtó tököli együttesen. Az első félidőben már négy gól volt a két gárda közötti különbség, amely a folytatásban még tovább nőtt. A pályára lépők között nem csak egy, sokkal inkább három osztálybeli különbség volt, a zöld-fehérek győzelme ilyen nagy arányban is teljesen megérdemelt volt. A találkozón Ferenczi István négy gólt szerzett - kettőt tizenegyesből -, így már 18 találatnál jár a bajnokságban sokáig maródi center. Ja, és nem mellékesen volt még két érvénytelenített gólja is...
 
Török megbolondította a tököli védelmet 2008. november 9. 15:04 Egy félideig állt ellen a Tököl csapata Budapesten a BKV Előre rohamainak a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában. A hazai gárda szinte végig egykapuzott, amely az első félidei góltalanság után végül 4-0-val mosta le ellenfelét. Hasonló arányban győzött öt mérkőzésnyi nyeretlenség után az ESMTK is, a Szolnok pedig továbbra sem nyújtja ugyanazt, mint tavaly - ezúttal az MTK II verte meg őket idegenben 2-1-re.
 
Kiesési rangadót nyert a Békéscsaba 2008. november 1. 15:30 Gyenge iramú, sok szabálytalansággal tarkított mérkőzést láthattak a szurkolók Tökölön, a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában. A hazaiak tanácstalanul játszottak, a Békéscsaba életveszélyesen és eredményesen kontrázott, és megérdemelten nyert 3-0-ra.
 
A hajrában hengereltek a bőcsiek 2008. október 26. 15:35 A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában a Bőcs KSC vasárnap hazai környezetben a Tökölt fogadta. Az első félidőben álmosan küzdöttek a felek, de Cséke révén megszerezte a vezetést a Bőcs. A második játékrészben egy tököli kiállítás után még háromszor voltak eredményesek a hazaiak, így végül magabiztos, 4-0-ás győzelmet arattak.
 
Tovább tart Szolnokon a Vágó-mágia 2008. október 18. 16:41 Sima 3-0-ás győzelmet aratott a Szolnok labdarúgócsapata a Tököl ellen, az NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában. A hazaiak a mérkőzés elejétől fogva ráerőltették akaratukat a vendégekre és a helyzetek alapján ilyen arányban is megérdemelten győztek. Mai győzelmével megerősíttette helyét a középmezőnyben a Tisza-parti alakulat, míg a vendégek maradtak a sereghajtók.
 
Nem láthattak gólt a nézők Tökölön 2008. október 12. 17:02 Nem született gól a Tököl - Vecsés NB II-es labdarúgó-mérkőzésen a keleti csoport tizedik fordulójában. A vendégegyüttes járt közelebb a gólszerzéshez a gyenge színvonalú mérkőzésen, ám Hungler Gábor büntetőjét a hazaiak kapuját védő Beke kiütötte. A Vecsés együttesének játékosedzője, az édesanyját gyászoló Pisont István nem volt ott a találkozón.
 
Hat meccsből öt győzelem a DEAC mérlege 2008. szeptember 27. 17:40 Jó iramú találkozón feledtedte a debreceni együttes a nagy csapat tegnapi fiaskóját a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában. A hazaiak végig támadtak a mérkőzés folyamán, a vendégek viszont életveszélyesen és eredményesen kontráztak.
 
Baktai fiaskó hazai pályán a Tököl ellen 2008. szeptember 20. 17:47 A Baktalórántháza labdarúgócsapata hazai környezetben, a forduló előtt a tabella utolsó helyén szerénykedő Tököl ellen kapott ki szombat délután az NB II hetedik fordulójának szombat délutáni mérkőzésén. Ideálisnak éppen nem nevezhető körülmények között, esőben, mély talajú pályán maradt alul az eddig otthon száz százalékos szabolcsi csapat.
 
Továbbra is utolsó helyen áll a Tököl 2008. szeptember 13. 18:26 A labdarúgó NB II Keleti csoportjának hatodik fordulójában hazai pályán kapott ki a Tököl együttese a Kazincbarcikától 3-1-re. Gyimesi László gárdája továbbra is az utolsó helyen ál a tabellánl, és bár a második félidőben volt egy jobb időszaka, az elején kapott két Kovács Péter-gól eldöntötte a mérkőzés sorsát. A tököliek szépítő gólját Varga László szerezte, a kilencvenedik percben Pintér Tibor állította be a végeredményt.
 
NB II: a Cegléd elhozta a három pontot Tökölről 2008. augusztus 30. 19:48 A Cegléd együttese 1-0-ra győzött a Tököl ellen a labdarúgó NB II-es bajnokság keleti csoportjának harmadik fordulójában. A vendégcsapat találatát az ötödik percben az előrehúzódott középhátvéd, Buzás Viktor szerezte egy pontrúgás után.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu