Kiesési rangadót nyert a Békéscsaba

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 1. 15:30
Gyenge iramú, sok szabálytalansággal tarkított mérkőzést láthattak a szurkolók Tökölön, a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában. A hazaiak tanácstalanul játszottak, a Békéscsaba életveszélyesen és eredményesen kontrázott, és megérdemelten nyert 3-0-ra.



KELETI CSOPORT, 13. FORDULÓ
TÖKÖL KSK - BÉKÉSCSABAI ELŐRE 1912 SE 0-3 (0-1)
Tököl, 250. néző. Vezette: Pánczél Krisztián (Beidek Attila, Kis Zoltán).
TÖKÖL: Beke – Gálhidi, Vedres, Kurucsai (Horváth B., 46.), Mojzes – Csabai (Csönge, 63.), Demény, Vejmola, Csépe – Semsei, Gasparik. Vezetőedző: Gyimesi László.
BÉKÉSCSABA: Schvarcz - Szenti, Rubus (Borbély, 46.), Tóth Kovács, Horváth T., - Ladányi (Okos, 62.), Ködöböcz , Szeverényi, Ursz – Pozsár, Bernáth (Kovács D., 52.). Vezetőedző: Kiss János.
Gólszerző: Pozsár (20.), Ursz (72.), Kovács D. (73.)
Sárga lap: Gálhidi (27.), Kurucsai (35.), Semsei (55.), Vejmola (88.), illetve Horváth T. (22.), Rubus (30.)

 

Az első húsz percben nagyon nyomtak a csabaiak, rögtön az első percben Ursz húzta meg a bal szélen, elvitte Beke kapus mellett, de kapura gurítását Kurucsai a gólvonalról tisztázta.

A 11. percben Pozsár emelt tizenegy méterről a kifutó Beke fölött, ám sem ez, sem a keresztlécről lepattanó labdát megfejelő Bernáth megoldása sem ért gólt.

Alig telt el tíz perc, amikor Pozsár második ajtó-ablak helyzetét már gólra váltotta, mintegy 12 méterről lőtt laposan a kapu bal felébe (0-1)

A második félidő közepéig teljes érdektelenségben zajlott az összecsapás, nem alakultak ki igazi gólhelyzetek. A 72. percben ekkor Pozsár húzta meg a jobb szélen, és szó szerint lábon lőtte a kaputól hét méterre, teljesen üresen álló Urszot. (0-2)

A második gól megfogta a Tökölt, a dekoncentrált védelem lestaktikáját egyetlen perccel később Pozsár passza törte föl a középpálya közepén. Labdája Kovácsot találta üresen, aki 27 méterről rávezethette a kapusra, majd a kapu közepébe passzolt (0-3).

A meccs végéig a Csaba már nem akart, a Tököl pedig nem tudott helyzetet kialakítani, így maradt a 0-3.

EDZŐSZEMMEL:
Kiss János: Rengeteg helyzetünkből hármat értékesítettünk, megérdemelten győztünk.
Gyimesi László:
A táblázaton elfoglalt helyünk rányomta a bélyegét a játékunkra, idegesen játszottunk, ennek eredménye a nulla pont.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu