Tovább tart Szolnokon a Vágó-mágia

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 18. 16:41
Sima 3-0-ás győzelmet aratott a Szolnok labdarúgócsapata a Tököl ellen, az NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában. A hazaiak a mérkőzés elejétől fogva ráerőltették akaratukat a vendégekre és a helyzetek alapján ilyen arányban is megérdemelten győztek. Mai győzelmével megerősíttette helyét a középmezőnyben a Tisza-parti alakulat, míg a vendégek maradtak a sereghajtók.


LABDARÚGÁS, NB II, KELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ:
SZOLNOKI MÁV-MONDI – TÖKÖL 3-0 (2-0)
Szolnok, 200 néző, vezette: Becséri, (Viszokai, Beidek)
SZOLNOK: Rézsó - Szalai, Antal, Balogh, Kerényi - Bozori, Urbán-Szabó, Zana ( Reinhardt 75.), Mile (Hegedűs 53.), Kiss K. – Kotula ( Freud 68.). Vezetőedző: Vágó Attila
TÖKÖL: Beke – Medgyesi J., Helgert, Vedres, Mojzes – Csönge (Horváth B.76.), Kurucsai (Semsei 41.), Demény, Hamar ( Csabai 65.) – Varga L., Gasparik. Vezetőedző: Gyimesi László
Gólszerző: Mile ( 9.), Bozori ( 18.), Hegedűs ( 79.) Sárga lap: Kurucsai (33.), Helgert (77.)

Két hete "új időszámítás" kezdődött a Szolnoki MÁV FC NB II-es labdarúgócsapatánál, a közös megegyezéssel szerződést bontó Vígh Tibor helyét Vágó Attila vette át. Az új szakvezető irányítása mellett 180 perc alatt négy pontot gyűjtött a kék-fehér legénység, s ami még inkább szembetűnő, egyetlen gólt sem kapott a gárda, ami a mérkőzésen tovább folytatódott.

Hazai rohamokkal indult a találkozó, már 9. percben a vendégek hálójában táncolt a labda. Kisszögletet végzett el a Szolnok, Kerényi centerezett középre és a remekül érkező Mile nyolc méterről a kapu jobb oldalába lőtt.

A 18. percben Bozori indult mélységből Zana labdájával a baloldalon, lesről szó sem lehetett, a kilépő Beke mellett a tizenhatos sarkáról a kapu bal oldalába gurított.

A második félidőben is a vendéglátó irányított, ám támadóik a legnagyobb helyzeteket is elpuskázták. A 79.percben végleg eldőlt a három pont sorsa. Antal ívelt egy baloldali szabadrúgást a kapu elé, Balogh élesen visszafejelte, és az érkező Hegedűs a kimozduló kapus mellett a hálóba továbbított.

A végig fegyelmezetten és nagy kedvel játszó Tisza-partiak megérdemelt győzelmet arattak a sérülések sújtotta Tököl felett. A helyzetek alapján nagyobb arányú is lehetett volna győzelmük a hazaiak, ha egy kicsit jobban koncentrálnak a kapu előtt.

EDZŐSZEMMEL:
Vágó Attila: – Örömteli hogy már harmadik mérkőzésünkön nem kaptunk gólt. A védelem jól működik. Bosszantó helyzeteket hagytunk, ki és ha egy kicsit jobban koncentrálunk nagyobb arányú győzelmet arathattunk volna.
Gyimesi László: – Sajnos a héten több játékosom sérüléssel bajlódott, ez rányomta a bélyegét a játékra. gratulálok a Szolnoknak.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu