A hajrában hengereltek a bőcsiek

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 26. 15:35
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában a Bőcs KSC vasárnap hazai környezetben a Tökölt fogadta. Az első félidőben álmosan küzdöttek a felek, de Cséke révén megszerezte a vezetést a Bőcs. A második játékrészben egy tököli kiállítás után még háromszor voltak eredményesek a hazaiak, így végül magabiztos, 4-0-ás győzelmet arattak.


 

 

LABDARÚGÓ NB II KELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ
BŐCS KSC - TÖKÖL 4-0 (1-0)
Bőcs, 200 néző. Vezette: Gyarmati II. (Pető, Fehér).
BŐCS KSC: Hamar - Kóka, Martis, Cséke, Molnár (Vass, 62.) - Siróczki, Lipták, Török (Jeney, 67.), Zsarnai (Ondó, 46.) - Menougong, Bardi. Vezetőedző: Tóth László.
TÖKÖL: Beke - Medgyesi, Helgert (Horváth B., 70.), Vedres, Mojzes - Semsei (Csabai, 62.), Vejmola, Kurucsai, Demény - Hamar I., Csönge. Vezetőedző: Gyimesi László.
Gólszerzők: Cséke (40.), Menougong (86., 91.), Ondó (90.).
Sárga lap: Siróczki (55.), Török (65.), ill. Medgyesi (35.), Hamar I. (51.), Semsei (60.), Vedres (66.), Horváth B. (74.).
Piros lap: Medgyesi (71.).

A Tököl kezdte a találkozót, az első helyzet viszont a hazaiak előtt adódott, amikor az ötödik percben Török bombázott kapura a 16-os sarkától, amit Beke először kiejtett, aztán rávetődött a labdára. A 17. percben Menougong került helyzetbe, de hét méterről az oldalhálóba lőtt.

 

A mezőnyjátékot csak néha szakította meg egy-egy helyzet, de a Tököl csak elvétve jutott el a bőcsi kapuig. A 40. percben aztán megszerezte a vezetést a Bőcs: Kóka beadását után Cséke hat méterről lőtt a hálóba.

 

A fordulás után sokáig a mezőnyben gyűrték egymást a felek, komolyabb lehetőség egyik kapu előtt sem adódott. A játékot viszont egy piros lap színesítette, miután a 71. percben Medgyesi megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott. Az emberelőnyt három góllal használta ki a Bőcs, miután az utolsó öt percben Menougong kétszer, míg Ondó egyszer talált a tököli kapuba.

 

EDZŐSZEMMEL:
Tóth László: - Utolsó 10 perc talán elfelejteti velünk a 70 perc szenvedéseit.
Gyimesi László: - Az utolsó öt percben hihetetlenül szétestünk.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu