Továbbra is utolsó helyen áll a Tököl

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 13. 18:26
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának hatodik fordulójában hazai pályán kapott ki a Tököl együttese a Kazincbarcikától 3-1-re. Gyimesi László gárdája továbbra is az utolsó helyen ál a tabellánl, és bár a második félidőben volt egy jobb időszaka, az elején kapott két Kovács Péter-gól eldöntötte a mérkőzés sorsát. A tököliek szépítő gólját Varga László szerezte, a kilencvenedik percben Pintér Tibor állította be a végeredményt.


 

NB II, KELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ:
TÖKÖL – KAZINCBARCIKA 1-3 (0-2)
Tököl, 150 néző, vezette: Böcskei (Nagy I. A., Péter T.)
TÖKÖL: Balázs – Böröndi, Mojzes, Vedres, Gálhidi (Csönge, 89.) – Horváth B. (Csabai, 83.), Vejmola, Kurucsai, Varga L. – Gasparik, Hamar. Vezetőedző: Gyimesi László.
KAZINCBARCIKA: Botló – Hanász, Bányai, Kovács R., Sebők T. – Kerekes, Kovács P., Olasz (Pintér, 64.), Zimányi – Stevica (Engi, 84.), Binder (Romhányi, 82.). Vezetőedző: Koleszár György.
Gólszerző: Varga L. (58.) ill. Kovács P. (6., 8.), Pintér (89.)
Sárga lap: Hamar (57.), Vejmola (74.) ill. Stevica (77.), Engi (90.)

 

A Tököl nehéz helyzetben fogadta a Kazincbarcikát, hiszen Gyimesi László legénysége mindössze egy győzelmet aratott, másik négy mérkőzésén vesztesen hagyta el a pályát. A Kazincbarcika is elszenvedett már három vereséget, de ők legalább kétszer győztek.

 

Bár az első percben a Tököl próbált támadni, mégis a vendég borsodiak kerültek már tíz perc elteltével jelentős előnybe : előbb a hatodik percben egy baloldali beadás után a teljesen tisztán érkező Kovács Péter gurított a jobb sarokba (0-1), majd egy perccel később szintén ő volt az, aki kilőtte a bal alsót (0-2).

 

Láthatóan megfogta a kapott gól a Pest megyeieket, akik nem találták a ritmust. Igaz, hiányzott az együttesből Semsei Mihály, a sérült játékmestert a védelemből előrehozott Kurucsai Milán próbálta pótolni – kevés sikerrel.

 

A félidő hátralévő részében is főleg a Kazincbarcika veszélyeztetett, Balázs Levente kapusnak egy ízben hatalmas bravúrral kellett védenie, ellenben a másik oldalon Botló Ádám komolyabb munka nélkül hozta le az első játékrészt.

 

A második 45 perc elején növelhette volna előnyét Koleszár György csapata, ám Simeon Stevica hiába robogott egyes egyedül a tököli kapura, Balázs hatalmas vetődéssel mentett, sőt, még rá is paskolta a labdát a támadó lábára.

 

Az 58. percben szépített a Tököl, egy balról érkező szögletet megcsúsztatott a rövid sarokhoz érkező Varga László, és Botló már csak beljebb tudta segíteni a labdát, hárítani már nem volt esélye (1-2).

 

Bár a gól után aktívabb lett a hazai együttes, a vendégek jól tartották az eredményt, védelmük stabilan állt a lábán. Igaz, ebben az időszakban a sok ápolás miatt eléggé töredezett volt a játék.

 

A lefújás előtt a csereként beállt Pintér Tibor gólja mindent eldöntött (1-3), így a Tököl továbbra is utolsó.

 

EDZŐSZEMMEL:
Gyimesi László: - Az első nyolc percben vesztettük el a mérkőzést, a második félidőben ugyan voltak lehetőségeink, de azok sajnos kimaradtak.
Koleszár György: - Jó első félidő, gyengébb második, de a győzelmünk megérdemelt.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu