Baktai fiaskó hazai pályán a Tököl ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 20. 17:47
A Baktalórántháza labdarúgócsapata hazai környezetben, a forduló előtt a tabella utolsó helyén szerénykedő Tököl ellen kapott ki szombat délután az NB II hetedik fordulójának szombat délutáni mérkőzésén. Ideálisnak éppen nem nevezhető körülmények között, esőben, mély talajú pályán maradt alul az eddig otthon száz százalékos szabolcsi csapat.


LABDARÚGÁS, NB II. KELETI CSOPORT, 7. FORDULÓ
BAKTALÓRÁNTHÁZA VSE – TÖKÖL KSK 0-1 (0-0)
Baktalórántháza, 300 néző, Vezette: Farkas Ádám, (Pető P., Varga G. ifj.)
BAKTALÓRÁNTHÁZA VSE: Sándor – Vágó (Szabó M., 86.), Mező, Bodnár J., Deák T. – Tolnai, Szilágyi K. (Tóth Sz., 64), Márkus, Illés – Szabó R., Kozma J. Vezetőedző: Kovács János.
TÖKÖL KSK: Beke – Medgyesi, Helgert (Horváth B., 69.), Vedres, Mojzes – Csabai, Vejmola, Kurucsai, Palásti – Varga L, Gasparik. Vezetőedző: Gyimesi László.
Gólszerző: Palásti (83.)
Sárga lap: Illés Gy. (18.), Tolnai (60.), Bodnár (71.), Mojzes (73.), Deák (74.), Gasparik (84.)


Az esőtől felázott talajú pályán nehezen alakult ki folyamatos játék, így gyakorlatilag az első félidőben egymás hibáiból éltek a csapatok. Az első húsz percben valamivel kezdeményezőbb volt a hazai csapat, de szabályos gólt nem sikerült szerezniük, Szabó Róbert révén ugyan egy alkalommal betaláltak, de azt a játékvezető les címén érvénytelenítette.


Aztán felbátorodtak a vendégek is és több veszélyes támadást is vezettek, de a helyzeteket elpuskázták, így az első félidő lefújásáig maradt a gólnélküli döntetlen. A második játékrészben még inkább csapkodóvá vált a játék. A hazaiak támadtak többet, de komoly gólhelyzetbe nem nagyon kerültek a baktai csatárok.


természetesen a vendégek sem adták fel a gólszerzés lehetőségét, emiatt ha nem is magas színvonalú, de mégis lüktető volt a játék. Aztán még inkább vérszemet kaptak a vendégek és az egyik támadásukat sikerült is góllal befejezniük Palásti révén.


A hátralévő percekben a hazaiak mindent megpróbáltak, de az egyenlítésre már nem maradt idejük. A vendégek győzelmükkel hatalmas meglepetést okoztak a hazai pályán eddig veretlen, ráadásul száz százalékos Baktalórántháza otthonában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu