KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BAKTALÓRÁNTHÁZA VSE"
Megóvta a Szolnok a hétvégi meccset 2009. március 24. 18:47 A Szolnok labdarúgócsapata megóvta az NB II Keleti csoportjában a Baktalórántháza elleni meccset, mivel véleményük szerint a szabolcsiak egyik játékosa jogosulatlanul szerepelt.
 
Ligakupa: magabiztos kecskeméti siker Baktalórántházán 2008. december 2. 16:10 Egy mérkőzést játszottak le kedden a labdarúgó ligakupában, a 8. fordulóból, a D csoportban. Ezen a Kecskemét könnyű, öt gólos győzelmet aratott a házigazda Baktalórántháza felett.
 
Ligakupa: elmarad szerdán a Baktalórántháza - Kecskemét meccs 2008. november 25. 14:11 A pálya használhatatlansága miatt szerdán elmarad a labdarúgó Ligakupa D csoportjának 8. fordulójából előrehozott mérkőzés.
 
Győzött a Fradi, kikapott az Újpest 2008. november 22. 16:36 Nyolc mérkőzést játszottak le szombat délután a Ligakupában, amelyek közül a Ferencváros odahaza, míg a Vasas és a Kaposvár idegenben győzött magabiztosan. Utóbbiak okozták a forduló legnagyobb meglepetését is azzal, hogy magabiztos játékkal, könnyedén győztek az Újpest otthonában. A vendégek már az első félidőben eldöntötték a meccset, hiszen már a szünetben három góllal vezettek. A lila-fehérek csak szenvedtek a hóesésben, s ilyen különbségű vereségük is teljesen jogos.
 
A hazai mérkőzéseiken elért eredményeiknek köszönhetnek mindent 2008. november 20. 13:15 Az utolsó fordulóban elért 3–0-ás sikert nem akárki ellen érte el a Baktalórántháza csapata, hiszen a Cegléd idegenbeli mérlege imponálóbb volt, mint a baktaiak hazai mutatója. Míg Kovács János legénysége öt otthoni győzelemmel és egy vereséggel várta a meccset, addig a Pest megyeiek öt idegenbeli diadal mellett egy döntetlent értek el.
 
Labdarúgó NB II, Keleti csoport: bedarálta a Ceglédet a Bakta 2008. november 15. 15:20 Utolsó bajnoki mérkőzésükön léptek pályára a csapatok az NB II Keleti csoportjában szombat délután. Szerencsére az időjárás és a pálya talaja kifogástalan volt a késő őszi időpont ellenére is, így minden adott volt a hazai pályán remekül szereplő Baktalórántháza és az idei szezonban ugyancsak vitézkedő Cegléd számára, hogy egy jó mérkőzést játszanak a záró fordulóban.
 
Labdarúgó Ligakupa: a Honvéd öt gólt rámolt be a Bakta kapujába 2008. november 11. 15:07 A Honvéd könnyedén, ellenfelét a játék minden elemében felülmúlva teljesen megérdemelten nyert 5-1-re a Baktalórántháza ellen. Magabiztos győzelmével továbbra is őrzi első helyét a fővárosi együttes a Ligakupa D jelű csoportjában.
 
A "D" csoport listavezetője a Honvéd érkezik Baktalórántházára 2008. november 11. 08:56 A baktaiak kedden lépnek pályára, ahol házigazdái lesznek a Ligakupa "D" csoportjában esedékes Honvéd elleni mérkőzésnek. Az élvonalbeli kispestiek listavezetőként érkeznek a szabolcsi kis csapathoz, míg a hazaiak még nem szereztek pontot, ráadásul újabb sérülések nehezítik dolgukat. Ahogy eddig, ezúttal is több fiatal kap lehetőséget a Kovács-csapatban, amely a tisztes helytállásra törekszik.
 
Tovább szenved a Bakta a Ligakupában 2008. november 5. 15:08 Az első félidő unalmas játékát követően nagyobb sebességre kapcsolt a REAC Baktalórántházán és két kítűnő kiugratást követően szerzett Dancs góllal megnyerte a találkozót a kissé fáradt csapat benyomását keltő szabolcsi kiscsapat otthonában.
 
A címvédő Fehérvár a Honvédot fogadja 2008. november 5. 11:30 LIGAKUPA. A Bajnokok Ligájához hasonlóan a negyedik fordulót rendezik meg a hazai labdarúgó Ligakupa küzdelmeiben, amelyben a tizenhat élvonalbeli klub mellett nyolc másodosztályú gárda érdekelt. A sorsolás szeszélye úgy hozta, hogy a szerdai játéknapon lejátszandó tíz mérkőzésből mindössze hárman lépnek egymás ellen pályára az élvonalbeli csapatok.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu