Labdarúgó Ligakupa: a Honvéd öt gólt rámolt be a Bakta kapujába

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 11. 15:07
A Honvéd könnyedén, ellenfelét a játék minden elemében felülmúlva teljesen megérdemelten nyert 5-1-re a Baktalórántháza ellen. Magabiztos győzelmével továbbra is őrzi első helyét a fővárosi együttes a Ligakupa D jelű csoportjában.


LIGAKUPA, 5. FORDULÓ
Baktalórántháza VSE – Bp. Honvéd 1-5 (1-4)
Baktalórántháza, 100 néző, vezette: Iványi Zoltán (Albert I., Medovarszki J.)
Baktalórántháza: Nagy Z. – Szenes, Mező, Bodnár (Marics 46., Tóth Sz. 64.), Vágó – Kozma A., Illés Gy., Szilágyi (Zámbori 56.), Tolnai – Szabó R. (Szabó M. 64.), Illés L. Vezetőedző: Kovács János.
Bp. Honvéd: Tóth I. – Fazekas, Debreceni (Madar M.76.), Filó, Magoc – Stojakovic (Varga Cs. a szünetben), Ivancsics, Gebro (Hidi 56.), Abass (Vasas 80.) – Kocsis, Arsenijevic (Rodrigues 46.). Vezetőedző: Pölöskei Gábor.
Gólszerzők: Illés L. (12.) ill. Arszenijevics (7.), Abass (20.), Magoc (33.), Ivancsics (39. 11-esből, 61.)
Sárga lap: Szilágyi (40.), Tolnai (81.) ill. Debreceni (57.)
Piros lap: Vágó (84.) ill. Kocsis (84.)

Gyors vendégrohamokkal kezdődött a találkozó, a fővárosi alakulat minden bizonnyal gyorsan döntésre szerette volna vinni a mérkőzést. Arszenijevics révén meg is szerezte a vezetést, de az első adandó alkalommal a hazaiak Illés révén egyenlítettek, először voltak eredményesek a sorozatban.

A bekapott gólt követően támadásban maradt a Honvéd, és egy Abass lábán megpattanó labda révén újból előnyhöz jutott, majd Magocs, majd Ivancsics gólja révén már az első félidőben bebiztosította győzelmét. A második játékrészben még Ivancsics is betalált. 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu