KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LABDARUGAS_LIGAKUPA"
Húsz éve nem volt ekkora balhé Angliában 2009. augusztus 27. 09:49 Videóval a helyszínről! Lexi Alexander rendezésében és a Gyűrűk ura Frodójaként ismert Elijah Wood főszereplésével egyszer már bemutatták, mit is jelent egy West Ham-szurkolónak a Millwall elleni összecsapás - és fordítva. Összecsapást! Kedden erről tettek tanúbizonyságot a két tábor elkötelezettjei az angol Ligakupa második fordulójában.
 
Tovább robog a Fradi a Ligakupában 2009. július 29. 21:09 Magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott a Ferencváros a magyar labdarúgó Ligakupában. Az áldozat a Kecskemét után a Diósgyőr volt.
 
Huszárok vertek Munkásokat a döntőben 2009. május 13. 19:45 Izgalmas mérkőzésen a Fehérvár 3-1-re legyőzte a Pécset a labdarúgó Ligakupa siófoki döntőjében, ezzel 20 millió forinttal lett gazdagabb. Lantos Levente kiállítása miatt a „Munkás” nyolcvan percen át emberhátrányban játszott, amely alapvetően meghatározta a mérkőzés kimenetelét.
 
Sisa álomszerű bemutatkozása a Honvédban 2009. március 5. 19:55 Ennél jobban nem is sikerülhetett volna Sisa Tibor bemutatkozása. A Budapest Honvéd frissen kinevezett vezetőedzője 5-1-es diadalra vezette csapatát odahaza a Vasas elleni Ligakupa-negyeddöntő első mérkőzésén.
 
Nem bírt a Ferencváros a Kecskeméttel 2009. február 8. 19:27 A magyar labdarúgó Ligakupa kilencedik fordulójában két mérkőzést rendeztek vasárnap.
 
Nem állt meg a Dunaújváros Újpesten 2009. február 7. 21:00 Kilenc mérkőzést játszanak le szombaton a labdarúgó Ligakupa kilencedik fordulójából. A B-csoportban a Győr hazai pályán szenvedett súlyos, négygólos vereséget a Pápától, ám mivel a Siófok is kikapott, a zöld-fehéreknek így is sikerült a továbbjutás. A nap zárómérkőzéseként az Újpest átrobogott a másodosztályú bajnokságtól visszalépő Dunaújvároson. A visszatérő Tisza mellett másik két rutinos csatártársa, Rajczi és Kabát is betalált.
 
Ligakupa: legyőzte a Honvédot a REAC, hét gól Budaörsön 2008. december 6. 14:55 Hat mérkőzést játszottak le a labdarúgó ligakupában szombaton 13 órás kezdéssel. A legnagyobb meglepetést az NB I sereghajtója, a REAC okozta, amely Kapcsos góljával legyőzte a sorozatban továbbjutásra álló Honvédot.
 
Az emberelőny is kevés volt a Fradinak 2008. december 6. 13:39 A vendég fehérváriak úgy is le tudták győzni az NB II Keleti csoportjának éllovasát, a Ferencvárost, hogy Andics kiállítása miatt már a 12. perctől emberhátrányba kerültek. A piros-kékektől ezt követően az első félidőben Horváth Gábor, illetve Nagy Dániel kétszer is bevette a Fradi kapuját. A hajrában aztán Nyilasi góljával, illetve Tóth Bence büntetőjével feljöttek a zöld-fehérek, de egyenlíteniük már nem sikerült.
 
Egy perc alatt két gólt lőtt a Loki 2008. december 3. 15:42 Három mérkőzést játszottak le a labdarúgó Ligakupában szerda délután. A találkozók mérlege éppen ötven százalékos, hiszen egy hazai és egy idegenbeli siker mellett egy döntetlen született.
 
Ligakupa: magabiztos kecskeméti siker Baktalórántházán 2008. december 2. 16:10 Egy mérkőzést játszottak le kedden a labdarúgó ligakupában, a 8. fordulóból, a D csoportban. Ezen a Kecskemét könnyű, öt gólos győzelmet aratott a házigazda Baktalórántháza felett.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu