Huszárok vertek Munkásokat a döntőben

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 13. 19:45
Izgalmas mérkőzésen a Fehérvár 3-1-re legyőzte a Pécset a labdarúgó Ligakupa siófoki döntőjében, ezzel 20 millió forinttal lett gazdagabb. Lantos Levente kiállítása miatt a „Munkás” nyolcvan percen át emberhátrányban játszott, amely alapvetően meghatározta a mérkőzés kimenetelét.


LABDARÚGÓ LIGAKUPA-DÖNTŐ:
Fehérvár - Pécs 3-1 (2-0)
Gólszerző: Vujovics (13. - 11-esből, 25.), Alison (70.), ill. Wittrédi (58.)
Kiállítva: Lantos (12.) - Pécs

A találkozó egyébként remek atmoszférában zajlott – a sorozat teljes érdektelenségét figyelembe véve ez nagy előrelépés -, elsősorban a kapuk mögött helyet foglaló lelkes szurkolótáborok gondoskodtak az igazi kupahangulatról.

A másodosztályú pécsiek kezdték jobban a finálét, aztán jött az a bizonyos kiállítás, Lantos a betörő Alves Achillesére lépett rá, majd azonnal mehetett is zuhanyozni. A megítélt büntetőt a meccs egyik legjobbja, Vujovics vágta a léc alá – megnyugodhatott a Fehérvár.

Vujovics aztán a 25. percben is megvillant, ekkor egy balról érkezett passzt segített a hálóba. Úgy tűnt, innen már sétagalopp, ám az 58. percben a roppant szimpatikusan küzdő Pécs Wittrédi 22 méteres fantasztikus szabadrúgásgóljával visszajött a meccsbe. Sebőknek esélye sem volt elérni a bal felsőbe zúgó labdát.

A vége mégis a fehérváriaké lett, igaz, ehhez a piros-fekete védelem hathatós közreműködése is kellett. A csereként beállt Alison a 70. percben a csetlő-botló védők mellől mintegy 8 méterről belsőzte be a labdát kialakítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu