KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FC FEHÉRVÁR"
A Ligakupa-finálé kapujában a Vidi 2012. március 27. 21:23 A Videoton sima, 3-0-ás győzelmet aratott a Pápa otthonában a labdarúgó Ligakupa elődöntőjének keddi első mérkőzésén, s ezzel nagyon közel került a fináléhoz.
 
Nagy kapusbaki, a Loki nyert Fehérvárott 2012. március 18. 17:57 VIDEÓ! Megmagyarázhatatlan kapusbaki döntötte el a magyar labdarúgó NB I szuperrangadóját. A 28. fordulóban 1-0-ra nyert a Debrecen Székesfehérvárott, a meccs mindent eldöntő találata Mladen Bozsovics elpasszolt labdája után született. A hálóőr biztosan nem felejti el ezt a potyát, a debreceniek továbbra is veretlenek, nem mellesleg hat ponttal vezetnek a Győr előtt.
 
Diósgyőr-Videoton ÉLŐben az SH-n! 2012. március 9. 18:19 Lejárt az idő, sokan szavaztatok, aminek köszönhetően kiderült, a Diósgyőr-Videoton NB I-es összecsapást szeretnétek ÉLŐben nyomon követni a SportHíradón. A magyar futballbajnoki vasárnap 18 órakor kezdődik. A második helyen a Pécs-Fradi, nem sokkal elmaradva harmadikként a Loki-Kecskemét csata futott be. Köszönjük együttműködéseteket.
 
Elődöntős a Pápa, a Vidi és a Kecskemét 2012. március 7. 18:20 A Pápa, a Videoton és a Kecskemét is bejutott a négy közé a labdarúgó Ligakupában. A Pápa a Kaposvárt, a Videoton a Diósgyőrt, a Kecskemét az MTK-t búcsúztatta.
 
Torghelle góllal debütált a Videotonban 2012. február 22. 20:54 Micsoda bemutatkozás! A Videoton a télen szerződtetett Torghelle Sándor, valamint Nikolics Nemanja góljával 2-0-ra nyert a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének szerdai, első mérkőzésén. A Honvédtól érkezett csatár első mérkőzésén lépett pályára fehérvári színekben.
 
Horváth Gábor aláírt Hollandiában 2010. augusztus 31. 17:33 Egyéves kölcsönszerződése kedd délutáni aláírásával biztossá vált, hogy Horváth Gábor, a Fehérvár védője a következő idényben a NAC Bredában szerepel.
 
Megbüntették a Vidit és a Fradit 2010. augusztus 24. 20:47 A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága pénzbüntetést rótt ki a Fehérvárra és a Ferencvárosra rendezési hiányosságok, valamint a hazai és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt.
 
Szlovák kapust igazolt a Fehérvár 2009. július 14. 14:37 A szlovák első osztályú bajnokságból igazolt kapust az FC Fehérvár együttese. A 26 éves Tomas Tujvel hároméves szerződést kötött a Mezey Györy által dirigált csapattal. Minderről a klub hivatalos honlapja tett közzé.
 
Mezey György lett a Fehérvár edzője! 2009. július 1. 11:12 Az FC Fehérvár eddigi sportigazgatója, dr. Mezey György lett a csapat vezetőedzője, miután Berzi Sándor ügyvezető eredménytelen tárgyalásokat folytatott Németországban. Az egykori szövetségi kapitány kinevezése egy esztendőre szól. Bódog Tamás pályaedzőként, Disztl Péter pedig kapusedzőként segíti majd a munkáját. A szakember a SportHirado.hu-nak is nyilatkozott.
 
Matthäus nem lesz edző Fehérváron! 2009. június 27. 13:50 Hosszú egyeztetés után eldőlt, mégsem Lothar Matthäus lesz a vezetőedzője a Fehérvér FC labdarúgócsapatának. A német szakember és a klub szombaton kora délután közös közleményben számolt be a fordulatról, az ellentéteket üzleti titokként kezelve.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu