Matthäus nem lesz edző Fehérváron!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 27. 13:50
Hosszú egyeztetés után eldőlt, mégsem Lothar Matthäus lesz a vezetőedzője a Fehérvér FC labdarúgócsapatának. A német szakember és a klub szombaton kora délután közös közleményben számolt be a fordulatról, az ellentéteket üzleti titokként kezelve.


A hetek óta tartó huzavona végén robbant a bomba, pedig mindkét fél sokáig azt hangoztatta, már „csak” a jogászokon múlik a megegyezés aláírása. A fehérvári klubvezetők olyannyira biztosak voltak a dolgukban, hogy elfogadták azt a furcsa helyzetet, hogy Matthäus iránymutatásai alapján a korábbi vezetőedző, Varga István vezette az elmúlt napokban a felkészülést. A német legenda eközben naponta konzultált az általa megnevezett segítőkkel…

Mindeközben jöttek a hírek a korábbi aranylabdás külföldi kérőiről, először keményen kikosarazta az Arminia Bielefeldet. Majd néhány nappal ezelőtt már azt írta a sajtó, kapcsolatban áll a szövetségi kapitányt kereső kameruni szövetséggel. A Fehérvár FC-hez közel álló személyek szerint ezzel is emeltetni kívánta magyarországi szerződését, amelynek tervezetét bő egy héttel ezelőtt kapta meg.

Napokon át azt lehetett hallani, Lothar Matthäus már csak arra vár, hogy jogi tanácsadói lefordítsák a fehérvári kontraktust, utána pedig aláír. Erre mind a mai napig nem került sor, sőt jött a hír a „szakításról”…

"A felek különböző okokból nem jutottak megállapodásra. A tárgyalások ezért eredménytelenül zárultak, de mindkét fél sok sikert kíván a másiknak a jövőre nézve. A felek a megállapodás meghiúsulásának részleteit üzleti titokként kezelik, így arról nem nyilatkoznak." – szerepel a Fehérvár FC hivatalos honlapján.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu