KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOTHAR_MATTHAUS"
Nem Matthäus lett a grúz kapitány 2014. december 26. 22:41 Kahaber Csadadze lett a grúz labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A korábbi 25-szörös grúz válogatott szakembert két és fél évre szerződtette a szövetség.
 
Matthäus visszajönne, ha hívnánk 2013. október 31. 13:25 Lothar Matthäus, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya nem zárkózna el a lehetőségtől, ha a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ismét felkérné őt a nemzeti együttes irányítására.
 
Matthäus a Bundesligában? 2013. február 26. 13:37 A korábbi magyar szövetségi kapitány Lothar Matthäus neve is komolyan felmerült a sürgősen új edzőt kereső, német élvonalbeli Greuther Fürthnél - értesült a L'Equipe.
 
Matthäus bejelentkezett Királyéknál 2012. november 21. 16:49 A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus is "bejelentkezett" Király Gábor csapatának, a német másodosztályú 1860 Münchennek a kispadjára. Az egykori Bayern-sztár edzőként még soha nem bizonyíthatott szülőhazájában.
 
"Teljesen vagy sehogyan" 2012. október 11. 17:14 "Teljesen vagy sehogyan" címmel önéletrajzi könyvet jelentetett meg Lothar Matthäus, a németek 150-szeres válogatott labdarúgója. "Néha keveset gondolkozom, és szabad utat engedek az érzelmeimnek. A szívem ilyenkor erősebb, mint az eszem" - nyilatkozta a frankfurti bemutatón a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya a könyv címére utalva.
 
Matthäus megmondta a tutit – majdnem 2012. június 26. 20:12 Lothar Matthäus az Európa-bajnokság előtt a kontinensviadal valamennyi mérkőzésére tippelt a SportHirado.hu-nak és a Gentleman magazinnak, most megnézzük, eddig mennyire jöttek be a jóslatai. Az elődöntő párosítását majdnem telibe találta, de a hollandok az ő baját is ellátták.
 
Megvan Matthäus utódja Bulgáriában 2011. november 2. 13:03 A korábbi 62-szeres válogatott Ljuboszlav Penev váltja a szeptemberben kiebrudalt Lothar Matthäust a bolgár nemzeti labdarúgócsapat kispadján. A helyi szövetség elnöke amondó: Penevnél alkalmasabb kapitányt nem is találhattak volna...
 
Német kispadot akar Matthäus 2011. október 20. 19:19 Elmondása szerint válogathat a jobbnál jobb ajánlatok közül Lothat Matthäus, akinek álma azonban az, hogy végre hazájában, Németországban próbálhasssa ki magát - derül ki a legfrissebb, vele készült interjúból.
 
Matthäus már nem szövetségi kapitány 2011. szeptember 19. 16:48 Menesztették posztjáról Lothar Matthäust, a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. Boriszlav Mihajlov szövetségi elnök hétfőn közölte, hogy egy év közös munka után elválnak az útjaik a német szakemberrel. A szerződést közös megegyezéssel bontják fel.
 
Matthäus bocsánatot kért az angoloktól 2011. szeptember 3. 15:27 A bolgár szurkolók rasszista megnyilvánulásokat tettek Ashley Young felé az angolok elleni péntek esti Európa-bajnoki selejtezőn Szófiában, ami miatt bocsánatot kért Lothar Matthäus, a hazaiak szövetségi kapitánya.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu