Matthäus bejelentkezett Királyéknál

Szerző: SHLétrehozva: 2012. november 21. 16:49
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus is "bejelentkezett" Király Gábor csapatának, a német másodosztályú 1860 Münchennek a kispadjára. Az egykori Bayern-sztár edzőként még soha nem bizonyíthatott szülőhazájában.


"Szeretem Münchent. Ismerem az 1860 csapatát, és a Bundesliga 2-t. Természetesen örülnék, ha végre Németországban is kipróbálhatnám a tudásom" - nyilatkozta a Sky Sport News HD hírcsatornának szerdán, de  azt is hozzátette, szó sincs arról, hogy maga kezdeményezné a kapcsolatfelvételt: "ott is tudják, kik azok az edzők, akik elérhetők, és kik azok, akik nem. Én az vagyok."

Az Oroszlánok vasárnap váltak meg Reiner Maurertől, s csapatukat az eddig a tartalékokat irányító Alexander Schmidt vette át.

A játékosként német válogatottsági rekorder Matthäus utoljára a bolgár válogatottnál edzősködött, ahonnan 2011 szeptemberében eresztették szélnek.

Azóta két német klub is szerződtette volna, de mind a Nürnberg, mind a Frankfurt szukolói komoly ellenállást tanúsítottak, így végül mindkét esteben elálltak az alkalmazásától.

Címkék: lothar_matthaus
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu