Megbüntették a Vidit és a Fradit

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 24. 20:47
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága pénzbüntetést rótt ki a Fehérvárra és a Ferencvárosra rendezési hiányosságok, valamint a hazai és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt.



A székesfehérváriaknak 200 ezer, míg az FTC-nek 300 ezer forintot kell befizetnie a szövetség kasszájába az MLSZ közlése szerint.

A fegyelmi bizottság Csertői Aurél vezetőedzőt (Haladás) 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, mert a Versenykiírásban előírt mérkőzés utáni, a médiumok számára előírt nyilatkozattételi kötelezettségének nem tett eleget.

A Lombard-Haladás mérkőzésen a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Haladás - mint visszaeső - 200 ezer forint pénzbüntetést kapott.

A Diósgyőr, a Tornyi Barnabás edzővel szembeni tartozása miatt kiszabott 3 250 ezer Ft pénzbüntetést az előírt határidőre az MLSZ részére nem fizette meg, ezért az FB a mulasztás napjától (2010. július 8.) kezdődően a sportszervezet NB II-s bajnokságban résztvevő csapatától, a pénzbüntetés megfizetéséig bajnoki mérkőzésenként 3-3 (három-három) bajnoki pont levonását rendeli el.

A bizottság a Diósgyőrt 460 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig Hagymási Zoltán edzővel szemben fennálló, az eljárásban szereplő összegű tartozását nem fizeti meg.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu