Ligakupa: legyőzte a Honvédot a REAC, hét gól Budaörsön

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 6. 14:55
Hat mérkőzést játszottak le a labdarúgó ligakupában szombaton 13 órás kezdéssel. A legnagyobb meglepetést az NB I sereghajtója, a REAC okozta, amely Kapcsos góljával legyőzte a sorozatban továbbjutásra álló Honvédot.


A B csoportban a teljes kört most játszották, s a Budaörsön 5-2-re győző Haladás ezzel ki is vívta már a csoportból való továbbjutást. Nem így a Győr, amely ha győzni tudott volna az MTK ellen, akkor már ők is továbbmentek volna, azonban a kék-fehérek 3-0-ra verték az Egervári Sándor távozása után Szabó Ottó által irányított gárdát. A csoport harmadik találkozóján sem a Pápa, sem a Siófok nem talált a kapuba.

Az A csoportban két másodosztályú csapat mérkőzött meg egymással, s miután a házigazda Vác 4-2-re legyőzte a Bőcsöt, így a csoportelső Vasas ugyancsak továbbjutott már, s ha a 15 órakor kezdődő találkozón a Diósgyőr legyőzi a Nyíregyházát, akkor ebben a csoportban már két fordulóval a vége előtt eldőlt a továbbjutás sorsa.

A C csoportban a Paks a második félidőben öt gólt rúgott a Dunaújvárosnak, ezzel még ők is versenyben vannak a továbbjutásért.

LIGAKUPA, EREDMÉNYEK:
VÁC-ÚJBUDA – BŐCS 4-2 (1-1)
BUDAÖRS – HALADÁS 2-5 (2-3)
MTK BUDAPEST – GYŐRI ETO 3-0 (1-0)
LOMBARD PÁPA – BFC SIÓFOK 0-0
DUNAÚJVÁROS – PAKS 0-5 (0-0)
REAC – BUDAPEST HONVÉD 1-0 (0-0)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu