Egy perc alatt két gólt lőtt a Loki

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 3. 15:42
Három mérkőzést játszottak le a labdarúgó Ligakupában szerda délután. A találkozók mérlege éppen ötven százalékos, hiszen egy hazai és egy idegenbeli siker mellett egy döntetlen született.


Az A csoportból előrehozott találkozón a csoport élén álló vendég Vasas Papucsek (2.) és Laczkó (16.) góljaival már 2-0-ra is vezetett, ám a házigazda Debrecen egy perc alatt kiegyenlített, miután a 24.-ben előbb Dudu, majd egy perccel később Bogdanovics is a kapuba talált. A 61. percben aztán Dudu ismételni tudott, s ezzel fordítottak is a hazaiak, a győzelmet azonban nem tudták megszerezni, mert Tóth András a 65. percben újra egalizálta az állást..

A B csoportban kélt sereghajtó találkozott egymással az 5. fordulóból elhalasztott találkozón. A házigazda Budaörs az első félórában kétgólos előnyre tett szert, de a vendég Pápa közvetlenül a szünet előtt szépíteni tudott. A második félidő harmadik percében aztán visszaállították a kétgólos különbséget a budaörsiek, amely a találkozó végéig már nem is változott.

A D csoportban, a hatodik fordulóból elhalasztott találkozón a REAC a Fehérvárt fogadta. A vendégek Sitku és Kulcsár góljaival az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, ám a második játékrész elején Torma szépített. Ezek után két perc alatt történt egy újabb gólváltás: az 59. percben előbb a fehérváriak Farkas Balázs révén, két perc elteltével pedig újra Torma szerzett gólt. A három pont sorsa a 82. percben dőlt el, amikor Sitku büntetőből állította be a végeredményt. Győzelmével a Fehérvár megelőzte a Honvédot és a Ferencvárost és átvette a vezetést a csoportban.

LIGAKUPA, EREDMÉNYEK:
A csoport Debrecen – Vasas 3-3 (2-2)
B csoport Budaörs – Pápa 3-1 (2-1)
D csoport REAC – Fehérvár 2-4 (0-2)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu