Emberhátrányban is győzni tudott a Loki

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 8. 15:00
A DVSC-DEAC labdarúgócsapata 1-0-s győzelmet aratott Vácon a labdarúgó NB II keleti csoportjának 14. fordulójában. A vendégek győzelmének értékét növeli, hogy szinte a teljes mérkőzés alatt emberhátrányban játszottak, hiszen Németh Ádámot már a nyolcadik percben kiállította a játékvezető. A találkozó egyetlen gólját Szilágyi Péter szerezte.


LABDARÚGÓ NB II, 14. FORDULÓ
VÁC – DVSC-DEAC 0-1 (0-0)
Vác, 150 néző. V: Király G. (Gyürüsi, Mohos)
VÁC: Sztankó – Gáspár, Farkas P., Tányéros – Horváth T. (Margitics, 46.), Vén, Kovács P., Hirt, Hegedűs – Rob (Vidra, 72.), Kocsis D. (Kövesdi, 37.). Vezetőedző: Tóth János
DEBRECEN II: Verpecz – Németh Á., Kardos, Fodor, Korhut – Nagy Z., Ludánszki, Czanik, Rezes (Lucas, 76.) – Urbin (Nagy R., 88.), Szilágyi (Galvao, 90.). Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Szilágyi (57.)
Sárga lap: Farkas P. (21.), Kovács P. (27.), Hegedűs (90.), ill. Németh Á. (6.), Ludánszki (52.)
Kiállítva: Németh Á. (8.)


Szerdán a Ligakupában a váciak éppen Debrecenben játszottak a helyi első csapat cseresorával és 4-0-s vereséget szenvedtek. A szombati bajnokin a másodosztályban szereplő DVSC-DEAC-cal, tulajdonképpen a debreceniek B csapatával mérkőzhettek.

Gyorsan előnybe kerültek a Duna-partiak, igaz nem gólban, hanem létszámban, miután a vendégek jobb oldali védője Németh Ádám előbb a 6. percben reklamálásért, két perccel később pedig kezezésért kapott sárga lapot, így aztán az utóbbiért pirosat is.

Ezt azonban az első félidőben nem tudta gólra váltani a hazai gárda, ehhez legközelebb a 27. percben voltak, amikor Horváth Tamás a kapufát találta el. Minden más alkalommal a vendégek hálóőre, a Magyar Kupában a felnőtt-csapatban is bemutatkozó, s ezzel némi adminisztrációs gondot okozó Verpecz István védett remekül.

Fél óra elteltével egy debreceni szöglet után Kocsis Dávid és Kardos Norbert fejelt össze olyan szerencsétlenül, hogy előbbit le is kellett cserélni, és még az első játékrészben mentő jött érte. A szünetben agyrázkódás, illetve koponya- és arccsonttörés gyanújával a helyi kórházba szállították.

A második félidő 12. percében aztán egy debreceni kontra során Szilágyit hagyták teljesen üresen a jobb oldalon, aki remek labdát kapott, betört a 16-oson belülre, s 12 méterről a kapu bal oldalába lőtt (0-1).

Nem kis meglepetésre ezt követően is az emberhátrányban lévő debreceniek maradtak támadásban, és ők vezettek veszélyesebb akciókat is, újabb gól azonban már nem született. Így is teljesen megérdemelt volt a vendégek sikere.

EDZŐSZEMMEL:
Tóth János: - Én kérek elnézést a csapat szégyenteljes teljesítményéért a szurkolóktól.
Kondás Elemér: Bár szinte az egész mérkőzés alatt emberhátrányba n voltunk, végig fegyelmezetten és taktikusan játszottunk. Megérdemelten nyertünk és értékes győzelmet szereztünk.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu