Labdarúgó NB II, Keleti csoport: magabiztosan győzött a kis Loki

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 16. 15:12
Magabiztos győzelemmel búcsúzott közönségétől, és a harmadik helyen telelhet a DVSC-DEAC, a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 15. fordulójában Az ESMTK ellen Urbin hamar duplázott, majd Rezes biztosította be a hazai sikert.


LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 15. FORDULÓ:
DVSC-DEAC – ESMTK 3-1 (2-1)
Debrecen, 200 néző. Vezette: Iványi (Albert, Viczián)
DVSC-DEAC: Verpecz – Nagy Z., Kardos, Fodor M., Korhut – Nagy R., Spitzmüller, Czanik (Ludánszki 61.), Rezes (Bódi 70.) – Szilágyi P., Urbin (Vinicius 76.). Vezetőedző: Kondás Elemér
ESMTK: Bonica – Marosfalvi, Czakó, Kővári, Tvaruska – Füzi K., Péter, Nagy D. (Herczeg 83.), Farkas A. (Denis 24.), Vörös (Nemes 88.) – Ujhegyi. Vezetőedző: Menczeles Iván
Gólszerzők: Urbin (8., 21.), Rezes (47.), ill. Péter (40.)
Sárga lap: Rezes (11.), Ludánszki (71.), Vinicius (90.)
Kiállítva: Ludánszki (86.)

 

A tabella harmadik helyén álló Debrecen a kiesőhelyen tanyázó ESMTK-t fogadta az utolsó fordulóban vasárnap. Egy jobb oldali támadás végén Nagy Róbert lőtte be élesen a labdát. Urbin előrevetődve fejelt. A játékszer a földről felpattanva a jobb felső sarokban kötött ki (1-0). A továbbiakban is a vendéglátók voltak a kezdeményezőbbek, és nem sokat kellett várni az újabb találatra. Rezes ment el a bal oldalon, beadása után Szilágyi kanalazta kapu felé a labdát, ami az egyik védőről még kipattant, Urbin azonban közelről ismételhetett, és nem hibázott (2-0).

 

A kis Loki ezt követően – érthetetlen módon – átengedte a teret az ellenfelének. Az ESMTK élt is a lehetőséggel, és két nagy lehetőség elszalasztása után a harmadikból szépítettek a fővárosiak: a védők közül jó ütemben kiugró Péter 12 méterről ügyesen gurított el a jobb alsó sarokba a kimozduló Verpecz mellett (2-1).

 

Szünetben bizonyára komoly feddést kaptak a debreceni játékosok, akik a második félidőre nagyobb elánnal futottak ki. Ennek szinte azonnal meglett az eredménye. Korhut húzott el a bal szélen, az alapvonal közeléből úgy adott középre, hogy az érkező Rezesnek elég volt „belebotlania” a labdába, ami így is a hálóba jutott (3-1).

 

A folytatásban sem volt ok az unalomra, mert mindkét csapat gólra törően, és kulturáltan futballozott. A vendégek jó néhányszor megtornáztatták Verpeczet, míg Spitzmüllerék a kapufát faragták. A helyzetek alapján akár 8-4 is lehetett volna a végeredmény. A hajrában a DVSC-DEAC tíz főre fogyatkozott, miután a már sárga lappal játszó Ludánszki reklamálás miatt megkapta a pirosat is.

 

EDZŐSZEMMEL:
Kondás Elemér: - Korán gólt szereztünk, de kétgólos előnyben kicsit elaltattuk magunkat. A második félidőre már felébredtünk, és akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.
Menczeles Iván: - Mindkét félidőt rosszul kezdtük, a lehetőségeinket pedig elpuskáztuk. Ezért veszítettünk.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu