Emberelőnyben ütötte ki a Barcikát a Vác

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 16:20
Hiába szerzett vezetést az első félidőben fölényben játszó Kazincbarcika a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a második félidőben hengerelt a Vác és kiütéses győzelmet aratott szombaton.


LABDARÚGÓ NB II, 12. FORDULÓ
VÁC – KAZINCBARCIKA 6–1 (1-1)
Vác. 100 néző. V: Pintér. (Szabó P., Huszár)
VÁC: Sztankó – Horváth T., Gáspár, Tányéros, Hegedűs – Vidra, Kovács P., Farkas P. (Laki, 61.), Vén – Margitics (Kocsis D., 59.), Rob (Kocsis G., 75.). Vezetőedző: Tóth János.
KAZINCBARCIKA: Botló – Debreceni, Bányai, Kovács R., Sebők – Kerékgyártó, Kovács P., Olasz, Zimányi (Engi, 50.) – Stevica (Kerekes, 46.), Binder (Romhányi, 71.). Vezetőedző: Koleszár György.
Gólszerző: Hegedűs (18., 55.), Rob (53.), Kocsis D. (63., 68., 87.), ill. Kerékgyártó (15.)
Sárga lap: Hegedűs (34.), Farkas (49.)
Kiállítva: Kovács P. (25. - Kazincbarcika)



A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában a tizenegyedik Vác a hatodik Kazincbarcikát fogadta. Mezőnyben is egyenrangú volt a két csapat, és a helyzetkihasználáson sem volt érezhető a helyezésbeli különbség. Igaz már a 15. percben vezetéshez jutottak a vendégek, miután egy jobboldali akció végén a középre adott labdát elvétették a védők, így a hosszú oldalon berobbanó Kerékgyártó hét méterről a léc alá fejelt (0-1).

 

Azonban nem sokáig örülhettek ennek, mert három perccel később Vén indította remek labdával a bal oldalon felfutó Hegedűst, aki betört a 16-oson belülre, majd önzetlenül Rob elé gurított, aki 15 méterről lőtt. A labda a gólvonalon elakadt egy védőben, de a berobbanó Hegedűs közvetlen közelről a hálóba lőtte (1-1).

 

A 25. percben egy bal oldali vendégszöglet után a beívelő barcikai Kovács Péterhez került vissza a labda, aki becselezte magát a 16-oson belülre, ám hosszan szöktette magát, így Vidra fel tudott szabadítani előle, ám Kovács – aki szintén a labdára ment – ott hagyta a lábát, amely eltalálta a váci játékost. Pintér Csaba játékvezető – úgy tűnt, hogy kissé túl szigorúan – azonnal a piros lapot mutatta fel neki.

 

A létszámbeli különbség azonban nem látszott meg a játékon, sőt. Már úgy tűnt, hogy véget ér a félidő, amikor a hosszabbításban Farkas húzta el a néhány perce már egy hasonló szituációt eljátszó Stevica lábát. Pintér büntetőt ítélt a vendégek javára, de Bányai jobb alsó sarokba tartó labdáját Sztankó kapus könnyedén magához ölelte, így nem változott az eredmény.

 

A második félidő elején aztán góllá érett a létszámfölény. Az 53. percben a váci Kovács Péter indította Robot, aki átemelte a labdát a rosszul kilépő Botló kapus fölött, majd közvetlen közelről a kapu jobb alsó sarkába lőtt (2-1). Két perccel később ismét Rob volt az egyik főszereplő, aki a 16-os jobboldali csücskéről lőtt, s a labdát Botló ezúttal csak kitenyerelni tudta – éppen a bal oldalról érkező Hegedűs elé, aki 12 méterről lőtt a kapu jobb alsó sarkába (3-1).

 

A vendégek összeomlását mi sem jelezte jobban, mint hogy újabb nyolc perc elteltével Ván ugratta ki a csereként négy perce beállt Kocsis Dávidot a jobb oldalon, aki aztán a 16-oson belülre érve a kilépő kapus fölött a léc alá emelte a labdát (4-1). A hatvannyolcadik percben aztán megadták a kegyelemdöfést a hazaiak: Rob adta be a labdát jobbról, amire újfent Kocsis érkezett, s 12 méterről a vetődő kapus mellett a bal alsó sarokba lőtt (5-1). A 87. percben aztán egy balról beadott labdát fejelt ugyancsak Kocsis hat méterről a léc alá, s ezzel mesterhármast ért el fél óra alatt (6-1).

 

EDZŐSZEMMEL:
Tóth János: – Nehezen őröltük fel a jól felkészített ellenfél erejét. A fordulópontot a kivédett tizenegyes jelentette, és a második félidei lendületes játékunkkal megérdemelten nyertünk.
Koleszár Görgy: – Nem nyilatkozom semmit, mert nem akarom, hogy emiatt eltiltsanak.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu