Labdarúgó NB II:idegenben nyert a Cegléd a Jászberény ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 27. 18:30
Idegenben győzött 2-1-re a Cegléd együttese a Jászberény ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának nyolcadik fordulójában. Az első félidő meddő fölénye után, a vendégek a második félidőben eldöntötték a mérkőzést és továbbra is harcolnak a dobogóért.


 

LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ:
Jászberény-Cegléd 1-2 (0-0)
Jászberény, 300 néző, Vezette: Veizer
JÁSZBERÉNY: Szalma – Gulyás, Majzik, Lukácsi, Hídvégi, Móczó – Bárkányi, Rebecsák (Mohácsi , 59.), Hevesi-Tóth, Hamar (Németh, 59.) – Bubori (Vaszicsku, 73.) Edző: Földesi Károly.
CEGLÉD: Sánta – Villányi, Búzás, Miklósvári, Kenderesi (Leskó, 46.), Horváth – Barna, Szabó, Selei (Fehér, 63.), Medgyesi, Lendvai (Ramos, 46.) Edző, Sós Imre.
Gólszerző: Németh (84.) ill. Leskó (62.), Horváth (67.)
Sárga lap: Rebecsák (44.), Majzik (77.) ill. Búzás (36.), Barna (40.), Villányi (74.)

 

A sárga mezes vendégek megbecsülték a labdát, okos passzjátékukra nem találták az ellenszert a jászságiak. A mérkőzés elején azért igyekeztek megnyomni a hazaiak, ám Hamar sem a 12. percben egy gyenge lövés után, sem a 31. percben nem tudott betalálni az előtte adódó lehetőségből.

 

A félidő végén még Bubori látványos ollózása kelltett izgalmakat a ceglédi kapu előtt, ám gól ebből sem született.

 

A második félidőben Leskó egy kapu elé lőtt labdára csapott le és szerezte meg a vezetést a vendégeknek, majd Horváth Dávid lőtt szintén közelről a hálóba, és így már kétgólos előnyben voltak a ceglédiek.

 

A 84. percben a hazaiaktól Németh egy éles szögből ellőtt labdával megszerezte a szépítést jelentő találatot, amivel ki is alakult a végeredményt.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu