Újabb menekülési kényszer a győzelembe

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 18. 10:09
Szombaton A Baktalórántháza és a Jászberény is egyértelműen a három pont begyűjtéséért lép pályára, közhely, de mindkét együttesnek "menekülnie" kell a győzelembe. Amennyiben a hazaiak nyernek, úgy ismét elszakadnak egy kissé a kiesőzónától, ellenkező esetben kritikusra fordulhat a helyzetük, akárcsak a Jászberényé.


NB II. KELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ:
BAKTALÓRÁNTHÁZA VSE – JÁSZBERÉNYI SE
Baktalórántháza, 14.30, vezeti: Nagy Róbert (Ortó Gy., Demeter J.)

 

„Rendkívül fontos mérkőzés következik számunkra, hiszen győzelmünk esetén kissé elszakadhatunk a kiesőzónától – kezdte esélylatolgatását Kovács János, a Baktalórántháza trénere. – A tabellára nézve látható, hogy úgynevezett hatpontos mérkőzés lesz ez a mai, tehát még a pontvesztést sem engedhetjük meg magunknak.”

 

„A sérültjeink - Bodnár, Márkus és Rakóczi – állapota sajnos nem javult, sőt, a számuk csak növekedett, hiszen a szerdai Ligakupa mérkőzésen Vágó szenvedett izomhúzódást, ami miatt sajnos rá sem számíthatok a Jászberény ellen. Sokkal jobb játékra van szükségünk a mai mérkőzésen, mint legutóbb ahhoz, hogy nyerni tudjunk, hiszen a vendégeknek is élet-halál kérdése minden pont, így biztos, hogy foggal-körömmel fognak ők is küzdeni minden egyes labdáért.”

 

„Nekünk elsősorban a hazai meccseinket kell hoznunk és mellette abban bízunk, hogy idegenben is sikerül majd elcsípnünk néhány pontot, amire ugyancsak nagy szükségünk lesz a biztos bennmaradáshoz" – zárta mondandóját a Baktalórántháza VSE vezetőedzője.

 

A BAKTALÓRÁNTHÁZA VÁRHATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSA:
Sándor G. – Szenes, Mező Á., Koskovits, Deák T. – Kozma A., Szilágyi K., Kozma J., Illés Gy. – Szabó R., Marics G.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu