Videón Turmezey londoni pókercsodája

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 25. 06:42
VIDEÓVAL. A napokban az egyik vezető amerikai csatorna, az ESPN adására tűzte a póker világbajnoki sorozat, a WSOPE (World Series of Poker Europe) londoni főversenyét, ahol az előkelő 31. helyen zárt Turmezey Péter. Az ifjú magyar játékos a népszerű kártyajáték legexkluzívabb környezetében, igazi világsztárok társaságában néhány eldobott lap erejéig látható, majd főszereplővé lép elő, amikor kiejti a fizetős helyek előtti utolsó játékost, Stephen Ladowskyt.


A WSOPE a póker legnagyobb versenysorozatának, a világbajnokságnak az európai állomása, ahol viszonylag kevés, ám annál félelmetesebb játékos szerepel.

 

Az amerikai ESPN adásában is jól látható a napszemüveges, vajszínű kapucnis felsőt viselő játékosunkat a kártyajáték élő legendái veszik körül, Daniel Negreanutól, Ivan Gyemidovon, Mel Judahon át, egészen Mike Matusowig.

 

Turmezey a versenyről a SportHirado.hu-nak korábban a következőket mondta: „Őszintén szólva nem vagyok elégedett, mivel sokáig az élmezőnyben voltam, mielőtt elért volna a végzet. Gyakorlatilag két szerencsétlen partiban nagyot buktam és ez a kiesésemet jelentette."

 

„Nem zavart a világsztárok társasága, bár sokkal jobb „arcok”, mint ahogy azt a tévében látjuk. Mike Matusow például, aki mindenkit szeret kifigurázni rendkívül barátságos volt, kellemeset beszélgettünk."

 

Az egykori online világelső a negyedik napon nagy tettet vitt véghez, amikor megszabadult a fizetős helyek előtti utolsó játékostól, az úgynevezett bubble boytól egy kőkemény partiban.

 

A magyar a flopra király párra fejlődő AK-val verte Stephen Ladowsky két dámáját. Turmezey menetelése végül a 31. helyen ért véget, így 25,540 angol fonttal gazdagodott.

Turmezey Péter hatalmas partija

VIDEÓ: Hosszabb részlet a negyedik nap eseményeiből - ITT!

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu