KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANIEL_NEGREANU"
Demján Sándor: 320 pókermillió? Semmi! 2011. január 9. 13:37 A szerencsétlen hatodik helyet szerezte meg Demján Sándor a világ legdrágább pókertornáján, a 100 ezer dollár (21 millió forint) nevezési díjú PCA Super High Rolleren szombaton éjjel, ezzel a lehetséges első helyért járó 320 millió forintnak megfelelő dollárt helyett üres kézzel volt kénytelen távozni.
 
Nem sikerült a Grand Slam a pókergurunak 2010. november 1. 22:21 Továbbra is két ember mondhatja el a világon, győzni tudott a három legnagyobb nemzetközi pókersorozatán, Gavin Griffin és Roland de Wolfe. Ehhez az elit társasághoz csatlakozhatott volna vasárnap a közismert Daniel Negreanu, ha megőrzi vezető helyét a döntő asztalon az EPT (European Poker Tour) hetedik szezonjának bécsi 5 ezer eurós főversenyén. Nem sikerült, negyedik lett, ami még egy rekordtól megfosztotta a kanadait.
 
„Őrült magyar" tette tönkre a pókerászt 2009. október 23. 20:43 Már az első napon búcsúzott az egyik legjelentősebb tengerentúli pókertornától, a 15 ezer dollár nevezési díjú WPT (World Poker Tour) Festa Al Lago főversenyétől Daniel Negreanu. A román származású kanadai játékos kiesését többek között egy bizonyos magyar származású Andrew Bartának köszönhette, akit a négyszeres vb-karkötős mikroblogjában csak „őrültnek" nevezett.
 
Levetkőztek a póker legnagyobb sztárjai 2009. október 10. 17:54 „Hűha" – mondta minden idők egyik leghíresebb női pókerjátékosa, amikor először megpillantotta a róla és három másik világsztárról készült félmeztelen képet. A négy kártyás az amerikai az ESPN magazin „Body Issue" elnevezésű felkérését elfogadva vállalta a pikáns fotózást, ahol úgy láthatjuk őket, ahogy eddig soha.
 
Ő lett minden idők leggazdagabb pókerese 2009. október 3. 12:20 Videókkal! Az amerikai Barry Shulman nyerte a legrangosabb európai pókertornát a WSOPE (World Series of Poker Europe) 10,000 fontos NL Hold'em főversenyét. A második helyet a híres kanadai profi, Daniel Negreanu szerezte meg, aki ezzel minden idők legjobban kereső játékosának mondhatja magát, immár 12,4 millió dollárt kártyázott össze karrierje során.
 
Rajongóival pózolt, mikor kizsebelték 2009. szeptember 7. 15:28 Nem elég, hogy hamar búcsúzott a szezon első nagy tornájától, az EPT (European Poker Tour) barcelonai 8,000 eurós főversenyétől Daniel Negreanu, a helyszínén még ki is zsebelték. Mindezt ráadásul két rajongónak tűnő tolvaj tette, akik egy fotó erejéig pózoltak a mindig mosolygós mókamesterrel.
 
Öt mesés pókerparti az olvasókirállyal 2009. június 12. 00:19 Vannak olyan pókerjátékosok, akik néhány leosztás alatt felmérik riválisaikat, azonosulnak gondolkodásukkal és rövidesen döbbenetes valószínűséggel találják el, milyen jellegű lapot szorongat aktuális ellenfelük, így remek dobásokra, megadásokra képesek. A műfaj királya kétségtelenül a négyszeres világbajnoki karkötős Daniel Negreanu, aki élcelődő, fecsegő stílusával alaposan zavarba hozza a lelkes, bombaerős kártyákat tartogató amatőröket. Néha a Las Vegas-i vb-n kitűnő olvasásaival egyszemélyes műsort csap, ezeket gyűjtöttük egy csokorba.
 
Nagyot kaszált Hamilton Las Vegasban 2009. június 10. 23:43 A 40. WSOP (póker-világbajnokság) legrövidebb döntőjében, alig három és fél óra alatt megkoronázták Las Vegas királynőjét, az 1,000 dolláros női verseny győztesét, a 37 esztendős Lisa Hamiltont. Közben nagy port kavart a híres Daniel Negreanu szereplése, aki két versenyen jutott fináléba, de az annyira fontos karkötőt nem tudta begyűjteni. Sajnos az eleinte remek eredményeket szállító magyarok számára kevés babér termett a legutóbbi nyolc tornán a Rio Casinóban.
 
Dühében szétverte csuklóját a pókersztár 2009. május 30. 23:34 „Ez történik, amikor rosszul játszok" – mondta a feldühödött négyszeres bajnok, David Chiu, miután saját csuklóját olyannyira összeverte, hogy orvosi segítségre szorult a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 2. versenyszámán, a 40 ezer dollár nevezési díjú NL Hold'em során pénteken. Kiderült, három világsztár hatalmas összegben kötött fogadásokat, Gus Hansen, Phil Ivey és Daniel Negreanu összesen 1,3 millió dollárt kockáztat. Van aki nem tudott róla, mégis csalt, a hírhedt Phil Hellmuth pedig egyórás sportolással vezette le kiesése okozta idegességét. Összegyűjtöttük a vb első három napjának legjobb történeteit!
 
Videón Turmezey londoni pókercsodája 2009. február 25. 06:42 VIDEÓVAL. A napokban az egyik vezető amerikai csatorna, az ESPN adására tűzte a póker világbajnoki sorozat, a WSOPE (World Series of Poker Europe) londoni főversenyét, ahol az előkelő 31. helyen zárt Turmezey Péter. Az ifjú magyar játékos a népszerű kártyajáték legexkluzívabb környezetében, igazi világsztárok társaságában néhány eldobott lap erejéig látható, majd főszereplővé lép elő, amikor kiejti a fizetős helyek előtti utolsó játékost, Stephen Ladowskyt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu