Öt mesés pókerparti az olvasókirállyal

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 12. 00:19
Vannak olyan pókerjátékosok, akik néhány leosztás alatt felmérik riválisaikat, azonosulnak gondolkodásukkal és rövidesen döbbenetes valószínűséggel találják el, milyen jellegű lapot szorongat aktuális ellenfelük, így remek dobásokra, megadásokra képesek. A műfaj királya kétségtelenül a négyszeres világbajnoki karkötős Daniel Negreanu, aki élcelődő, fecsegő stílusával alaposan zavarba hozza a lelkes, bombaerős kártyákat tartogató amatőröket. Néha a Las Vegas-i vb-n kitűnő olvasásaival egyszemélyes műsort csap, ezeket gyűjtöttük egy csokorba.


Kyle Morris (Js-8s) vs Daniel Negreanu (4h-3d)

$$fhvideo:114540$$

„Nesze!" – mondta előbb Negreanu, majd Morris egy partiban, amely a river lapra válik érdekessé. Az amatőr kezében ekkor már flös, a kanadai profiéban sor lapul. A sztár valamit nagyon megérzett, mert egy hívására kapott visszaemelésre képes megválni meglehetősen erős kombinációjától.

Ryan McClean (As-Ah) vs Daniel Negreanu (Qd-10c)

$$fhvideo:114546$$

Ezúttal a Kid Poker - pókerkölyök becenevű klasszis egy ász párt szimatol ki, pedig számára tökéletesnek tűnő, dáma magas flop érkezik. Végig McLean vérét szívja, aki zavarában nem képes igazán kihasználni bombaerős lapját. Félelmetes...

Matthew Traudt (Kc-9c) vs Daniel Negreanu (7s-4s)

$$fhvideo:114545$$

Ezt a partit sem a négyszeres vb-karkötős nyerte, de hogy ellenfele lapjával tökéletesen tisztában volt, annyi biztos. Amikor apró hívására riválisa all-in ment, a kanadai  mindenkit nagy magabiztossággal tájékoztatott, a floppon még jobb volt, de a turn lapra minden esélyét elvesztette egy sorral szemben. Ha ez nem lenne elég ,telibetalálta Traudt kártyáit, a K-9-cet.

Peter Antill (4s-4c) vs Daniel Negreanu (9d-9s)

$$fhvideo:114543$$

Biztosra vehetjük, ötből négy játékos képtelen lenne arra, amit Negreanu ebben a leosztásban művel. Felső párját, két kilencest dob be, de mielőtt ezt megtenné, megkérdezi kollégáját, vajon négyes, vagy hatos párral akciózik. Olyan ez, mintha átlátna a kártyákon.

Daniel Negreanu (2d-2c) vs Primoz Adamic (Ah-Kh) és Susie Isaacs (Ac-Js)

$$fhvideo:114553$$ 

A parti 0:00-2:40 percig! Mondhatjuk, kettes szettel könnyű emberkedni, de Negreanu dolga nem egyszerű a számára igen kedvező flop után. Ketten mondanak előtte all-int, amely bődületesen erős lapokat is jelenthetne. Ennek ellenére tökéletesen belövi két ellenfele egy-egy ász párját, majd a kisérőkkel sem téved nagyot, megad és hatalmas kasszát visz.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu